Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

OMÉK Szakmai Nap

Meghívó

2017.08.16.

Örömmel értesítjük, hogy az AGRO.bio Hungary partnerként csatlakozott az idén első alkalommal megrendezésre kerülő OMÉK Szakmai Naphoz. Az esemény fő szervezői, a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu mezőgazdasági portál nevében is fogadja szíves meghívásunkat!

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy az AGRO.bio Hungary partnerként csatlakozott az idén első alkalommal megrendezésre kerülő OMÉK Szakmai Naphoz. Az esemény fő szervezői, a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu mezőgazdasági portál nevében is fogadja szíves meghívásunkat!

Ez a rendezvény, a közkedvelt kiállítás és vásár nulladik napján, egy mélyebb, szakmaibb szemléletnek ad teret a hazai agribusiness területén.

Járja be a szakmai kiállítást VIP vendégként, még a nagyközönség megérkezése előtt!

Főbb programpontok:

  • Az „A” pavilon szakmai kiállításának bejárása
  • Merre tart a hazai agribusiness? Konferencia az „F” pavilonban
  • Magyarország első “Nyitott tér” Agrár Workshopja
                - 3 téma: üzlet, szabályozás, erőforrások
                - 4 szekció: szántóföld, kertészet, állattenyésztés, élelmiszeripar
  • Ünnepélyes fogadás, networking

Mentse el az időpontot már most a naptárába és küldje el előzetes regisztrációját! Figyelem a részvételi helyek korlátozott számban érhetőek el!

OMÉK Szakmai Nap

Időpont: 2017. szeptember 19., kedd
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Előzetes regisztráció:

Részletes program: omekszakmainap.hu
További információ: Foor Ildikó, +36303833506

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Az AGRO.bio nagy örömmel vesz részt rendezvényen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy a gazdálkodóknak itt is megmutassuk, miért kell a termőfölddel foglalkozni, miért kell a termőtalajt, mint „input anyagot” értelmezni, és miért kell ráfordításokat eszközölni állagának megóvásáért és javításáért. Igazodunk az OMÉK szlogenjéhez: „A magyar föld legjava”.

Az AGRO.bio standján -a „D” pavilonban- kiállítjuk a BactoFil® kijuttatásához szükséges berendezéseket, így látható lesz a BactoFil JET, a BactoFil T-JET, a BactoFil S-JET és a legújabb fejlesztés a BactoFil G-JET. Ez utóbbi az őszi vetésű növények sorkezelését teszi lehetővé vetéssel egy menetben, folyékony startertrágyázással közösen.

Nagy teljesítményű mikroszkópok segítségével ismerkedhetnek a BactoFil® és az Algafix® termékek baktérium ill. alga törzseivel, és első kézből kaphatnak válaszokat a gyártó cégek (Fermentia, Albitech) biotechnológusaitól.

Kiemelt téma lesz a fuzárium és a talajoltás összefüggéseinek megvilágítása, és első ízben találkozhatnak vadonatúj prémium termékünkkel, mely a talaj humusztartalmát hivatott növelni.

Találkozzunk az ősz legnagyobb szakmai eseményén!

 

Tamás István
Kereskedelmi és marketingigazgató