Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

Búza után - repce előtt

2021.07.12.AGRO.bio

Tarlókezelés nyári betakarítás után

Miért fontos a szármaradványok irányított bontása és talajba forgatása? Mi történik tarlókezeléskor és talajoltáskor a növényi maradványokkal a talajban? A szén és nitrogén körforgásának fenntartása. A szén-dioxid talajban való tárolása és a légköri nitrogén megkötése. A kórokozók felszaporodásának gátlása, életterük csökkentése. Hatékony tápanyag utánpótlás és műtrágya hasznosulás, talajvédelem és klímavédelem.

 

 

Tekintse meg kisfilmünket a nyári betakarítás utáni tarlókezelésről!

Kattintson ide: Búza után, repce előtt.

 

 

 

 

Felhasználási javaslat:

 

Cell® cellulózbontót (1 l/ha 200-400 l/ha vízmennyiséggel) közvetlenül az egyenletes apróságúra felaprított szármaradványokra kell permetezni, majd azonnal a talajba kell dolgozni. Ha BactoFil T-Jet-el végezzük a munkát, akkor minimum 60 liter/ha lémennyiséggel dolgozzunk. A talajmunkára legalkalmasabb eszközök a tárcsa, a kultivátor és a grubber, amelyek a hatékony lebontást elősegítően egyenletesen keverik be a növényi maradványokat a talajba.

 

 

 

 

Komplex BactoFil Repce technológiai javaslatunkat ide kattintva találja!