Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

Biostimulálással az egészségesebb növényekért!

Kedvező tavaszi lombtrágya csomagok

2021.05.07.AGRO.bio

Állományok tavaszi tápanyag-utánpótlása élő algás biostimulátorral, makro- és mikroelem tartalmú lombtrágyákkal. Segítse Ön is növényei fejlődését természetesen! Szaktanácsadóink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő lombtrágya csomagot.

 
Miért az Algafix®?
 
 
Élő algát tartalmazó biostimulátor
Magasabb kinetin tartalom
Erőteljes hajtásnövekedés
Nagyobb asszimilációs felület
Stressztolerancia és gyorsabb regenerálódás
Komplex vitalizáló hatás
Biztonságos termésképződés
 
 

 

Az Algafix® balatoni élő algát (Scenedesmus obtisausculus) tartalmazó mikrobiológiai biostimulátor. Az élő mikrobák mellett makro- és mikroelemeket, valamint az algasejtek által termelt növényi hormont tartalmaz.

 

 

A kijuttatást követően is - megfelelő körülmények között - folyamatosan termeli a kinetint, melyeket a növény levélen keresztül vesz fel. Az algák elhalása után a sejtjeiben tárolt anyag (a hormonok) is felszívódnak, így az Algafix® esetében dupla hatással számolhatunk, ami a hozamnövelésben kiveszi részét.

 

Algafix kisfilmünk megtekintéséhez kattitson ide!      

 

A MicroFull komplex mikroelem-tartalmú lombtrágya, amely összetételéből adódóan (1,5% réz, 1% mangán, 0,5% cink, 0,3% vas, 0,04% molibdén) kiválóan segíti a fotoszintetikus folyamatokat, a klorofill megfelelő működését. Szántóföldi és kertészeti kultúrákba 2,0 l/ha dózisban, akár a növényvédelmi kezelésekkel egy menetben kijuttatva.

 

 

A tápelemek közül a bór aktívan részt vesz az auxin szintézis szabályozásában. Az AminoBór javítja a terméskötődést, hozzájárul a növényi sejtfalak képződéséhez, a szénhidrátok szállításához, a stresszhelyzetek átvészeléséhez. Növeli az olajos növények olajtartalmát. Magas és a növény számára felvehető bórtartalma biztosítja a bórhiány hatékony kezelését. Kijuttatási javaslatunk: 6-8 leveles állapotban 1 l/ha Algafix, majd a virágzás kezdetén 1 l/ha Algafix + 1-2 l/ha AminoBór kombinációban.

Az AminoKén magas kén és nitrogén tartalmú lombtrágya. Hiánybetegségek megelőzésére vagy a hiánytünetek megjelenésekor. Önállóan vagy más növényvédelmi kezelésekkel egy menetben kijuttatva, virágzás előtt, 2-5 l/ha mennyiségben. A kén támogatja a nitrogén hasznosulását, jelentős szerepe van a fehérjék és egyes vitaminok képzésében, valamint enzimatikus folyamatok megfelelő működésében.

 

 

Az AGRO.bio talajoltó készítményei és termékpárjai kedvező hektárköltséggel kaphatók a 2021-es szezonban is. A részletekkel és további technológiai információkkal kapcsolatban keresse területi szaktanácsadónkat!

 

Marketing anyagok