TrichoMAX - trichoderma gomba

Trichomax gombaölő támogatás

 

 

   Nagyobb termés, biztonságosabb termelés

   Egészségesebb növényállomány

   Erősebb immunrendszer

   A talajból fertőző gombák kártételének csökkentése

   Biokontroll hatás

 

   A kórokozók szaporítóképleteinek bontásával, a szaporodásuk gátlásával egészséges gyökérkörnyezetet teremt.

   Az egészséges gyökérzet és vegetatív felület biztosítja a megfelelően ellenálló növényállomány kialakulását.

   A TrichoMax-ból fejlődő gombaképletek serkentik a növények immunrendszerét, segítve a növény ellenállóságát a betegséggel szemben.

   A biológiailag aktív anyagok termelése és a kórokozók életterének csökkentése növeli a növényvédelmi munkák hatékonyságát.

   A nagyobb gyökérzet és zöldtömeg, az egészséges növényállomány növeli a termelés biztonságát, valamint a magasabb hozamú és jobb minőségű termés elérését.

 

 

A Trichoderma harzianum hiperparazita hasznos gombát tartalmazó készítmény. Összetett hatásával az egész vegetáció során segíti a kultúrnövények egészséges fejlődését, így biztosítva a magasabb terméshozam és a jobb minőség lehetőségét.

Bármely kultúrában alkalmazható mikrobiológiai termék, amely hatékonyan támogatja a gombaölő szerek hatását a fertőzések kialakulásának csökkentésével.

Felhasználás

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában 1–2,5 kg/ha dózisban alkalmazható, a vetés előtti talaj előkészítéskor a talajra kijuttatva, majd a talajba bedolgozva. Állományban öntözőberendezéssel a talajba juttatva.

Fungicid hatású növényvédő szerekkel és talajfertőtlenítőkkel együtt nem alkal­mazható!

 

Engedélyokirat

Biztonságtechnikai adatlap

Marketing anyagok