Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

II. NAK Szántőföldi Napok és Agrárgép Show - Mezőhegyes

Mi ott leszünk!

2018.08.23.AGRO.bio

2018. szeptember 20-21-én kerül megrendezésre a II. NAK Szántóföldi Napok Mezőhegyesen!
Immáron másodízben – a piaci szereplők közül egyedül – szántóföldi körülmények között igyekszünk bemutatni termékeink biológiai hatását.

 

Tisztelt Partenrünk!

Az AGRO.bio immáron másodízben – a piaci szereplők közül egyedül – szántóföldi körülmények között igyekszik bemutatni termékei biológiai hatását. Hisszük, hogy a gazdálkodók számára ez az egyik legrelevánsabb információforrás. A talajbaktériumok hatásait vizsgálva ugyan nem a legszerencsésebb az időpont, mivel a vegetáció előrehaladott, azonban két választott kultúrában - kukorica és szója – jól érzékelhetők a kezelések. Új termékek, mint pl. az AlgaTer vagy a mikroelemekkel dúsított Algafix itt debütáltak.

Bemutatjuk a BactoFil termékek kijuttatásához szükséges összes kijuttató berendezést (T-JET, S-JET, G-JET). Természetesen kollégáink teljes körű felvilágosítást adnak termékeinkről, technológiáinkról, akcióinkról. Stratégiai partnereink ajánlataival is megismerkedhetnek, mint pl. a KITEStart folyékony starter trágya és a BactoFil termékek közös kijuttatása, vagy a Vaderstad gépek kedvezményes beszerzése önerő nélkül.

 

A standunkhoz látogatók számára promóciós játékot hirdetünk, melynek keretében gazdára talál 3 db komplett frontfüggesztett 600 literes BactoFil T-JET permetezőszett. A játékban való részvétel egyetlen feltétele egy részvételi szándékot igazoló regisztrációs adatlap kitöltése a helyszínen.

A játék további részleteiről szeptember 01-től tájékozódhatnak webodalunkon.

 

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk azonnali talajminta értékelésre! Legújabb szolgáltatásunk lényege, hogy amennyiben 1 kg talajmintát (ellátva táblaazonosító és GPS koordinátákkal) hoz valaki standunkhoz, kb. 10 perc alatt, egy bővített laborvizsgálattal közel azonos vizsgálati eredményt tudunk az érdeklődő kezébe adni, ami az azonnali döntését tudja támogatni. A talajvizsgálat ingyesnes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva vagy a QR-kód használatával, 2018.09.19. 12:00 óráig lehetséges!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az AGRO.bio standon Mezőhegyesen, 2018. szeptember 20-21–én!