Szárbontó termékek

A tarlókezelés alatt a betakarítás után visszamaradt növényi gyökér- és szármaradványok mikrobiológiai bontását értjük. Ezzel növeljük a talajszerkezet szervesanyag-tartalmát és a szármaradványokat átalakítjuk úgy, hogy a növények számára hasznosítható legyen. Ezzel a talajszerkezet állapotát is javítjuk.
Az AGRO.bio kínálatában megtalálja a kiváló minőségű Cell szárbontót, amely Cellvibrio ostraviensist és két kísérő baktériumot is tartalmaz. Ez a mikrobiológiai készítmény kedvező állapotba hozza a talajszerkezetet, és a gyökér- és szármaradványokban lévő szerves kötésű tápanyagokat a következő kultúrnövény számára felvehetővé alakítja.
A Cell a talajban növekedési hormonokat és vitaminokat termel valamint porózus talajt eredményez, mely következtében 20-30%-kal csökkentheti az üzemanyag felhasználást.  Ez a mikrobiológiai készítmény még hideg talajokon is aktív.
Tudjon meg többet a Cell mikrobiológiai készítményről, melyet könnyedén beszerezhet az AGRO.bio kínálatából!