BactoFil® + Amalgerol® termékpár

BactoFil® + Amalgerol® termékpár

Az Amalgerol® hatását más módon fejti ki a talajra és más módon a növény levélzetén. Összetételéből (algakivonat, növényi kivonatok, növényi illóolajok, ásványi olajok) adódóan kiváló tápanyagforrást jelentenek a talajbaktériumoknak.

A hasznos baktériumok jelentős felszaporodása, aktivitása gyorsabb szervesanyag bomlást, szerves kolloidok képződését eredményezi, ami mérhető talajmelegedést (+2°C) okoz. Ez pedig a növények gyorsabb kelését és fejlődését eredményezi.

A növényi maradványok teljes lebontásával megszüntetjük a következő növényünket fertőző kórokozók életterét, áttelelését, azaz a majdani újbóli fertőzési lehetőségét is.

Mikor javasoljuk az Amalgerol® és BactoFil® kombináció használatát?

Az Amalgerol® és a BactoFil® szinergista hatására a növény jó kondícióba kerül, így könnyen és gyorsan tudja szállítani a talajból felvett tápanyagokat a számára genetikailag kódolt önvédelemhez, könnyebben védi ki a kórokozók okozta támadásokat is. Az így kezelt növény turgora sokkal erősebb, nem dől le olyan könnyen erős szél vagy az öntözővíz nyomására sem. Gyorsabban fejlődik, előbb érik.

Amalgerol+BactoFil hatása

Engedélyokirat

Biztonságtechnikai adatlap