Hagyományos BactoFil Jet

Hagyományos BactoFil Jet2

A kétmenetes kijuttatási eljárás hátrányainak kiküszöbölésére a FarmCenter Kft. az AGRO.bio felkérésére kifejlesztette a BactoFil JET típuscsaládot.

Ha egy talajművelő eszközre szerelt BactoFil JET-tel történik a kijuttatás a tarlóra vagy az elmunkált szántásra, akkor a megtakarítunk egy menetet (idő, üzemanyag, szervezés) és ezzel is kevésbé tapossuk a talajt.

Emellett a kipermetezett baktériumok gyakorlatilag azonnal a talajba kerülnek és ezáltal rövid időre sem lesznek kitéve a napsugárzás káros hatásának.

Végül nem elhanyagolható dolog, hogy a BactoFil JET-tel a BactoFil® talajoltó készítmény hektáronként mindössze akár 40-50 liter vízzel kijuttatható, amely jelentősen növeli a területteljesítményt. 

A BactoFil JET típuscsalád a talajmunkákkal egymenetben teszi lehetővé a BactoFil®  talajbaktérium termékek optimális kijuttatását. A BactoFil Jet eszköz, idő és munkaerő takarékos.

A FarmCenter Kft. az évek során a különböző igényeknek megfelelően kialakította az S-JET és T-JET talajbaktérium kijuttató rendszereket.

A hagyományos Jet előnyei:

  • csökkentett légmennyiség
  • 20-80 l kijuttatására alkalmas

BactoFil Jet komplex rajz