BactoFil® Napraforgó

BactoFil® Napraforgó

 

   Nagyobb, biztonságosabb termés

   Gyorsabb fejlődés

   Jobb tápanyagfelvétel

   Biokontroll hatás

   Bioaktív stimuláció

 

 

   Növényi hormon- és vitamintermeléssel közvetlenül támogatja a növények élettani folyamatait.

   A nagyobb gyökérzet és a talajban kötött tápanyagok felvehetővé tételével növekszik a növények tápanyag-ellátottsága, javul a műtrágyák hasznosulása.

   A növényi hormonok serkentő hatása, a nagyobb gyökérzet, a jobb víz- és tápanyagfelvétel biztosítja a napraforgó egyenletes kelését, gyorsabb fejlődését.

   A termékben levő baktériumtörzsek lebontják a kórokozók életterét jelentő növénymaradványokat, gátolják a kórokozók szaporodását.

   Az egészséges növényállomány, a nagyobb gyökérzet és zöldtömeg növeli a termelés biztonságát, és nagyobb termést eredményez.

 

Felhasználás

Napraforgó talajkezelésére 1,0–1,5 l/ha mennyiségben szántóföldi permetezőgéppel 150–250 l vízmennyiséggel, speciális kijuttató berendezéssel 40–80 l vízmennyiséggel kijuttatva vetés előtt a talajba dolgozva, vetéssel egymenetben KITEStart®Liquid NP folyékony műtrágyával a sorba adagolva.

BactoFil® Napraforgó talajbaktérium már 5 °C-tól hatékonyan segíti gazdálkodását!

BactoFil® Napraforgó eltarthatóság: 0–5 °C alatti hőmérsékleten 8 hónapig, 6–10 °C közötti hőmérsékleten 6 hónapig, 10–20 °C közötti hőmérsékleten 3 hónapig, 20–25 °C közötti hőmérsékleten 1 hónapig, 25 °C feletti hőmérsékleten 1 hétig.

 

Talajbaktériumok - BactoFil Napraforgó

 

Engedélyokirat