Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

Meghívó

I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva

2017.05.18.

Szeretettel várjuk bemutató parcelláinknál standunkon!

 

Az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye lesz, amit a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervez, 39 hektáros területen.

Az AGRO.bio nagy örömmel vesz részt a rendezvényen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy a gazdálkodóknak itt is megmutassuk, miért kell a termőfölddel foglalkozni, miért kell a termőtalajt, mint „input anyagot” értelmezni, és miért kell ráfordításokat eszközölni állagának megóvásáért és javításáért.

Az AGRO.bio területén több technológia is látható lesz kukorica és napraforgó kultúrákban. Bemutatjuk, hogyan növeli a BactoFil talajoltó baktérium a szervetlen starterműtrágyák hatását. Az Algafix mikrobiológiai biostimulátor különböző lombtrágyákkal való közös hatását láthatják még az érdeklődők. Természetesen minden kezelés mellett kontroll parcella található.

Kiállítjuk a BactoFil kijuttatásához szükséges berendezéseket, így látható lesz a BactoFil JET, a BactoFil T-JET, a BactoFil S-JET és a legújabb fejlesztés a BactoFil G-JET. Ez utóbbi az őszi vetésű növények sorkezelését teszi lehetővé vetéssel egy menetben, startertrágyázással közösen.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű rendezvényre.

HELYSZÍN: 2422 Mezőfalva - Nagysimánd

IDŐPONT: 2017. május 31. (szerda) – június 1. (csütörtök)

NYITVATARTÁS: 8:30 – 17:00

Idén ez lesz az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye.

A részvétel és a parkolás ingyenes!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

http://www.szantofoldinapok.hu/

https://www.facebook.com/I.NAKSZANTOFOLDINAPOK/

https://www.facebook.com/events/176503056193057