Gyártónknál járt az Új Megzőgazdasági Magazin stábja

Gyártónknál járt az Új Megzőgazdasági Magazin stábja

2018.07.17.Az Új Mezőgazdasági Magazin július 8-i adásában - több érdekesség mellett - szó volt a talajbaktériumok használatának jelentőségéről, azok előállításáról, megfelelő tárolásukról. tovább

Egészséges, jó minőségű magágyat gyorsan – mikrobiológiai támogatással

Egészséges, jó minőségű magágyat gyorsan – mikrobiológiai támogatással

2018.07.02.Az érés során a víz nagy része elpárolog, a levelek és a szár megszárad. A felvett tápelemek és a megkötött széndioxid szerves növényi maradék (ún. biomassza-trágya) formájában visszamarad a területen, és csupán a gazda döntésén múlik, hogy mi lesz belőle. tovább

Demo Farm vizsgálati módszertan 1. rész

Az ország 14 helyén megbecsült és szakértő gazdálkodók adták nevüket és munkájukat a BactoFil család nagyüzemi körülmények közötti teszteléséhez.

Miért prémium minőség a BactoFil termékcsalád?

Miért prémium minőség a BactoFil termékcsalád?

2018.06.20.A Fermentia kiemelt feladata a BactoFil® termékcsalád gyártásának fejlesztése és a termékek gyártása prémium minőségben az AGRO.bio részére. A termékekbe kerülő mikroorganizmusok folyamatos ellenőrzésével garantálják, hogy a készítményben valamennyi hasznos mikrobiális hatás működik. tovább

Amit a mikrobiológiai oltóanyagok felhasználásáról tudni érdemes

Amit a mikrobiológiai oltóanyagok felhasználásáról tudni érdemes

2018.06.07.Ez a rövid ismertető abban kíván segítséget nyújtani, hogy tényszerűen bemutassa a baktérium készítményeket, azok magyarországi történetét, összetevőiket, értékmérő tulajdonságaikat és hatásmódjukat. tovább