Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

CuproTonic - Réz, ami aranyat ér!

2018.04.25.AGRO.bio

Réz- és cinkhiány megelőzésére, valamint a növények ellenálló képességének fokozására alkalmas lombtrágya. Egyedi formulációjának köszönhetően biztosított a növények számára a tápanyagok gyors és maradéktalan felvétele.

Réz- és cinkhiány megelőzésére, valamint a növények ellenálló-képességének fokozására alkalmas lombtrágya. Egyedi formulációjának köszönhetően a tápanyagok gyors és maradéktalan felvételét biztosítja.

A réz-, és cink ionokat glükonsav komplexben tartalmazza, amely könnyen felvehető és gyorsan szállítódik a növény minden részébe. A termék levélen és gyökéren keresztül is felvehető a növény számára.

Összetétele: 72 g/l Cu, 14 g/l Zn

A réz és cink a növényekbe való könnyű bejutását a hiánytünetek hatékony megelőzéséhez a glükonát (cukormolekula), mint kelátképző biztosítja.

A beteg növényi sejtek energiaigénye jóval magasabb, mint az egészségeseké, amit a növény cukor felvételével igyekszik kielégíteni. Az így felvett réz- és cink mennyisége a növények számára még optimálisak, de a kórokozóknak már toxikus szintet jelent. A CuproTonic nem növényvédő szer, és nem helyettesíti a réztartalmú gombaölő szereket, de támogathatja hatásukat.

A CuproTonic előnyel:

  • Fokozza a növények ellenálló-képességét
  • Intenzív fotoszintézist biztosít
  • Támogatja a gombaölő szerek hatékonyságát
  • Glükonát formában lévő réz és cink jobb hatékonyságot mutat, mint a szulfát alapú készítmények (diagram)
  • Növényvédő szerekkel jól keverhető

 

A részletekkel és további technológiai információkkal kapcsolatban keresse területi szaktanácsadóinkat!