BACTOFIL JET A ROAD SHOW SZTÁRJA

2010.03.30.

A négy állomásból álló Road Show első napján Tanakajd határában nagy érdeklődés mellett mutatta be a hét szervező cég az újdonságait.

Güttler, Pöttinger, Massey Ferguson, AGRO.bio, Farmcenter, Deraland, Agrárin. Más-más termékekkel foglalkoznak ezek az amúgy nagyon különböző cégek, viszont egy dolog egészen biztosan közös bennük. Mindnyájan minőségi termékekkel, szolgáltatásokkal és élenjáró innovatív megoldásokkal igyekeznek értéket teremteni a mezőgazdasági termelők számára. Ez a közös pont már lehetőséget adott arra, hogy ez a hét cég, közös összefogással négy állomásból álló road-show keretében mutassa be az érdeklődő partnereinek a legújabb fejlesztéseit. Március 30-án Tanakajd határában volt az első rendezvény, amely nagy érdeklődés mellett, sok-sok újdonság megtekintése mellett nagyon jó hangulatban telt. A rendezvények fő szervezője és médiatámogatója az Agrárunió, amelynek vezetője Soós Sándor a szakmai program kiváló moderátoraként nagyban hozzájárult a számos látnivaló szervezett megtekintéséhez.

A program elején a cégek vezetői rövid beszédekben ismertették a legújabb fejlesztéséket, termékeket és a későbbi látnivalókat. Jobbról a harmadik Daoda Zoltán, az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója, a második pedig Huszár Jenő a Farmcenter Kft vezetője, aki a BactoFil JET készülék fő konstruktőrének is tekinthető.

Sokakat érdekelt a BactoFil JET modellje egy Massey Ferguson játéktraktoron...

Huszár Jenő, a Farmcenter Kft. igazgatója bemutatta azt a BactoFil JET készüléket, amely 5 év folyamatos fejlesztésének és az eddig összeállított több száz készülék tapasztalatának terméke. A rendezvényen bemutatott konstrukció mind műszakilag, mind biolódiailag optimálisnak tekinthető. A traktor orrára szerelt készülék egyrészt jó súlyelosztást biztosít, másrészt a különböző talajművelő eszközök használatánál nem kell a készüléket átszerelni. A forgatással változtatható szórófejek lehetővé teszik, hogy a különböző BactoFil termékek az optimális szórófejjel kerüljenek kijuttatásra.

A képen látható komplett BactoFil JET készülék kétségtelenül a mikrobiológiai készítmények kijuttatásának világviszonylatban is élenjáró eszköze.