REPCÉBEN IS VIRÍT A BACTOFIL HATÁS

2010.05.12.

Hálás növényünk a repce. Nem csak jókora terméstöbbletet mutat a BactoFil hatására, de már virágzáskor szépen mutatja a különbséget.

Tolna megyében Tolna és Dunaszentgyörgy között a 6 számú főút mellett található a Forster család repcetáblája. A terület egyik részét BactoFil-lal kezelték. Nem a repce vetése előtt juttatták ki az anyagot, hanem a búza elővetemény tarlóhántásakor. Az eredmény szépen "virít". A kép magáért beszél, de azért azt érdemes megjegyezni, hogy ősszel nem juttak ki műtrágyát a BactoFil-os területre.

A képen ifj. Forster Jakab, akit szemmel láthatóan meggyőzött a BactoFil hatás. Itt a korábbi egyenletes virágzás mellett az erőteljesebb növényfelépítés is jobban látható.

A múlt év november közepén készült kép tanúsága szerint a BactoFil-os területen fejlődő Saatbau Tissot kiváló, mintaszerű fejlettséget ért el.

A kiváló egészségi állapot és az erőteljes fejlődés már kora tavasszal szembeötlő a BactoFil-lal kezelt repcénél.

Dr. Kiss János Tanár Úr, területi képviselő és a terület tulajdonosai előre láthatóan június közepén egy szántóföldi bemutató rendezvény keretében fogják elmondani és megmutatni mindazt a Tisztelt Érdeklődőknk, amit a sikeres repcetermesztésről tudni érdemes.