ELINDULT AZ AGRO.BIO REPCE KÖRÚT

2010.06.15.

Tegnap, június 14-én volt az első állomás a Zala megyei Pusztaszentlászlón.

A "Repce körút" egy olyan rendezvénysorozat, ahol az AGRO.bio Hungary Kft. és néhány - a sikeres és fenntartható repcetermesztésért hasonlóan elkötelezett - társrendező cég, mint a Chemtura Agrosolutions vagy a Biolife egy-egy jó hangulatú összejövetelen mondja el és mutatja meg a partnereinek mindazt, amit most a sikeres repcetermesztés érdekében fontosnak tart.

Az első, a pusztaszentlászlói rendezvényen Dr. Eőry Teréz egyetemi tanár, repcenemesítő is részt vett és egy kiemelkedően markáns, gyakorlatias előadással ragadta magával a résztvevőket. A rendezvény hangulatából talán visszaad valamit ez a kép, amelyen a professzorasszony látható jobbján Buza Lajossal és balján Mátyás Istvánnal az AGRO.bio Hungary Kft. területi képviselőivel. Mögöttük a BactoFil JET kijuttató berendezés, amellyel a terület házigazdája a söjtöri Deák Ferenc MgZrt. teljes területén juttatja ki a BactoFil termékeket.

A "Repce körút" következő állomása 16-án szerdán Tolnán lesz, majd 2 nappal később pénteken Nemesgörzsőnyben zárul majd a dunántúli kör.