SYNGENTA SZER SHOW

2009.05.28.

Szerdán, 27-én Enyingen rendezte a Világ vezető mezőgazdasági vállalata a hazai növényvédős szakma legnagyobb összejövetelét.

Évek óta hagyomány, hogy május végén - június elején az ország két részén, Enyingen és Hajdúböszörményben a Syngenta megrendezi a Szer Show-t, ahol egy nagyon kellemes hangulatú napon a meghívottak megnézhetik a legkorszerűbb növényvédelmi technológiák összehasonlító bemutatását. A kiadós reggeli és a Syngenta igazgatójának köszöntője után a résztvevők buszokra szálltak és kisebb csoportokban forgószínpad szerűen nézhették meg az egyes növények bemutatóit, ahol a Syngenta munkatársai rövid előadások keretében mutatták be a szakmai ínyencségeket. A fenti képen Kamp János a csávázószerek termékmenedzsere beszél arról, hogy a hatékony és gazdaságos növényvédelem a megfelelő vetőmagcsávázásnál kezdődik.

Ez a kép szerintem magáért beszél abban a tekintetben, hogy a Syngenta gyomirtási technológiai ajánlásában vakon bízhatnak a termelők, hiszen mind a terület gyomviszonyaitól, mind az időjárástól függetlenül kifogástalan eredményre lehet számítani.

A Syngenta Szer Show-n az AGRO.bio Hungary Kft. csapata is részt vett és itt debütált a BactoFil Technológia, amely a humuszépítés és a hosszú távú termékenység fenntartás komplex programja.

Az árfogó és megalapozott szaktanácsadás alapja a megfelelő talajmintavétel és a pontos elemzés. A képen a BactoFil Technológia egyik mintavevő autója látható, amely kétségtelenül a világ élvonalát képviseli.

Folytatás jövő szerdán, 3-án Hajdúböszörményben, ahol szintén ott leszünk és amelyről szintén beszámolunk az oldal Tisztelt Olvasóinak.