Egyedülálló garancia

Az AGRO.bio garanciát vállal

2015.09.22.Tamás István

A talajbaktériumok (baktériumtrágyák) elvárt hatása több tényező függvénye. Ezek egy jelentős része a felhasználáskor aktuális, másik része maga a termék, illetve annak minősége. Tehát a kifogástalan hatást a gyártó és a forgalmazó, valamint a felhasználó együttesen tudja csak garantálni.

Mit takar ez a minőség?

Magát a gyártástechnológiát, a csomagolást, az engedélyokiratnak megfelelő címkét. A BactoFil® talajjavító baktérium termékcsaládot gyártó Fermentia Kft, illetve az Algafix® biostimulátort gyártó Albitech Kft. a maga nemében egyedülálló gyártástechnológiája olyan alap a minőségre, amely megkülönbözteti ezeket a termékeket versenytársaiktól.

Az AGRO.bio, mint a BactoFil® termékcsalád és az Algafix® kizárólagos forgalmazója 2016–tól egyedülálló garanciát vállal mikrobiológiai termékeire, melyet a csomagoláson található garanciapecsét is jelez.

Garanciapecsét slider

Mit takar a garancia?

A garancia kifejezetten a termékekben található törzsállományra és csíraszámára vonatkozik. Garanciát vállalunk arra, hogy a termék átadásakor az mindenben megfelel az engedélyokiratban foglaltaknak.

Hogyan érvényesíthető a garancia?

Amennyiben Ön is meg szeretne győződni arról, hogy termékeinkben az engedélyokiratban szereplő törzsállomány és csíraszám található, akkor kérjük egyeztessen az átvétel előtt területi képviselőjével, aki segít a precíz mintavételben.

A termék átvételekor egy eredeti, felbontatlan, zárjeggyel ellátott kannát vagy palackot kell mintának venni, azt lepecsételni és aláírni. A mintavételt az AGRO.bio területi képviselőjével közösen kell végrehajtani, ellenkező esetben a minta nem tekinthető relevánsnak. A mintavételről 3 példányos jegyzőkönyv készül, melyet az AGRO.bio területi képviselője biztosít, és egy példány a felhasználót illeti.

A mintát a NÉBIH, a felhasználó és az AGRO.bio által is elfogadott laboratóriumba kell eljuttatni, ahol a mintát hivatalosan át kell adni.

A laboratóriumi eredményeket a NÉBIH a megadott címekre hivatalosan közli az érintettekkel, melyet feltétel nélkül mindenki elfogad.

A vizsgálat költségei az AGRO.biot terhelik, ha a minta nem felel meg az engedélyokiratban leírtaknak. Ellenkező esetben a vizsgálat díja a felhasználó költsége.

Amennyiben a reklamáció jogos, és a felhasználót kártalanítás illeti meg, az a vásárolt termék értékéig történhet, és kizárólag termékben kapható az AGRO.bio palettájában szereplők közül, a készletek figyelembevételével.

Reméljük, hogy egyedülálló vállalásunk tovább növeli bizalmát az AGRO.bio és az általa forgalmazott mikrobiológiai termékekkel (BactoFil® talajbaktérium termékcsalád és Algafix®) iránt! 

Marketing anyagok