Közlemény

2020.03.21.ABH

TISZTELT PARTNERÜNK!

 

Az Európában is megjelent koronavírus (COVID-19) járvány kapcsán az Európai Unió tagállamai, így Magyarország is - a vírus terjedésének lassítása érdekében - fokozatosan vezetnek be korlátozó intézkedéseket, melyek jelenleg elsősorban a személyforgalmat érintik. Ezzel összefüggésben azonban, várhatóan az áruszállításban is csökkennek a kapacitások, mely fennakadásokat eredményezhet az unión belüli árumozgásban.

A különböző tavaszi technológiai műveletek, beavatkozások – pld. magágyelőkészítés, talajoltás, vetés, lombtrágyázás - elvégzésének lehetséges időpontja – az időjárási körülmények változékonysága miatt - előre nehezen meghatározható. 

Az AGRO.bio Hungary Kft. tájékoztatja Önt, hogy a mezőgazdasági termeléshez szükséges valamennyi mikrobiológiai – BactoFil, TrichoMax, Algater, Algafix, Symbivit – és lombtrágya – AminoBór, AminoKén, MicroFull, CuproTonic – terméke teljes mértékben rendelkezésre áll, a hazai gyártásnak és alapanyagoknak köszönhetően az ellátás biztosított, raktáraink fel vannak töltve, a logisztikánk egyelőre rugalmasan, naprakészen működik.

Kérjük Önöket, hogy telefonon vagy emailben vegyék fel a kapcsolatot szaktanácsadó-értékesítő kollégáinkkal, és egyeztessenek a már megrendelt termékek mielőbbi kiszállításáról és a felmerülő további igényekről annak érdekében, hogy azokat a megszokott színvonalon és időben tudjuk biztosítani az Önök részére, hozzájárulva a termelési tevékenységük zavartalan folytatásához.

Munkájukhoz sok sikert, egészséget kívánunk!

 

SZOMBATHELY, 2020. március 20.

Márton Balázs

ügyvezető igazgató