MEGHÍVÓ AZ AGRO+MASHexpo KIÁLLÍTÁSRA

2012.01.19.

Tisztelt Látogató! Meghívjuk a kiállításra és szeretettel várjuk a standunkon.

Kedves Tisztelt Látogató!

Ezúton meghívjuk Önt az AGRO+MASHexpo kiállításra a G pavilon 103/c helyen lévő standunkra, ahol két stratégiai partnerünkkel a Farmcenter Kft-vel és az Agroforce Kft-vel együttműködve különlegesen érdekes és hasznos berendezéseket/módszereket mutatunk a Tisztelt Partnereinknek.

A meghívást szó szerint értjük. Kattintson az alábbi linkre, ahol néhágy regisztrációs adat megadása után Ön automatikusan egy e-mail-t kap, amelynek csatolt anyagát kinyomtatva ingyenesen és gyorsan juthat be a kiállításra mind bármelyik napon és az AGRO+MASHexpo mellett a MagyarKert és a Szőlészet Pincészet kiállítás is megtekinthető. Vigye magával a nyomtatványt és ezéltal egyrészt nem kell fizetnie a kapunál, másrészt az esetleges pénztári sorbanállás sem veszi el az időt a látnivalóktól.

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=81&prid=AGM12&mode1=K&c=0&lngid=hu&pid=00264380

Az ENSZ ezt az évet az összefogás évének nyilvánította. A nemzetközi szervezet felhívásának eleget téve és régi szokásunkat megtartva most is összefogott ez a három magyar cég és az összefogás eredményeként világraszóló - és tényleg a leghatározottabban írom le, hogy világraszóló - innovációkat mutatunk, amelyek már ebben az évben segíthetik a magyar gazdálkodókat.

A minden vetőgépre felszerelhető BactoFil S JET készüléket egy kiváló Massey Ferguson vetőgépre szerelve mutatjuk be a kiállításon. Ez a készülék minden bizonnyal forradalmasítja majd a tavaszi vetést, hiszen egy menetben oldja meg a vetés, a talajaktiválás, a talajfertőtlenítés és a preemergens gyomirtás feladatkörét. Mindezt olyan precízitással és minőségben, amely az eddigi megoldásokkal nem volt kivitelezhető.

A Farmcenter Kft. az ABMT profi környezettudatos technológiája megkapta a kiállítás hazai innovációs oklevelét. A standon megismerkedhet ennek a technológiának az elemeivel, az Albuz és TeeJet fúvókák által nyújtott előnyökkel a Mantis ULV permetezőgépekkel, amelyek tömény gyomirtószet kijuttatására képesek az elsodródás kockázata nélkül és megnézheti a TeeJet MATRIX PRO sorvezetőket, amelyek minden eddigi készüléknél egyszerűbb kezelhetőséget és nagyobb hasznosságot biztosítanak.

Egy abszolút innovatív, precíziós talajvizsgálati módszer pedig, amelyet szintén ezen a kiállításon ismerhetnek meg először a látogatók, olyan eddig nem elérhető információt ad a talaj állapotáról, amely a talajművelési és termesztéstechnológiai műveletek hatásának az eredményét mutatja és az erőgép üzemanyagfogyasztása is kalkulálható.

Várjuk tehát egy szakmai beszélgetésre és egy baráti koccintásra!