I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva

2017.04.03.AGRO.bio

Az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye lesz, amit a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervez, 39 hektáros területen.

Az AGRO.bio nagy örömmel vesz részt az I. NAK Szántóföldi Napok rendezvényen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy a gazdálkodóknak itt is megmutassuk, miért kell a termőfölddel foglalkozni, miért kell a termőtalajt, mint „input anyagot” értelmezni, és miért kell ráfordításokat eszközölni állagának megóvásáért és javításáért.

Az AGRO.bio területén több technológia is látható lesz kukorica és napraforgó kultúrákban. Bemutatjuk, hogyan növeli a BactoFil talajoltó baktérium a szervetlen starterműtrágyák hatását. Az Algafix mikrobiológiai biostimulátor különböző lombtrágyákkal való közös hatását láthatják még az érdeklődők. Természetesen minden kezelés mellett kontroll parcella található.

Kiállítjuk a BactoFil kijuttatásához szükséges berendezéseket, így látható lesz a BactoFil JET, a BactoFil T-JET, a BactoFil S-JET és a legújabb fejlesztés a BactoFil G-JET. Ez utóbbi az őszi vetésű növények sorkezelését teszi lehetővé vetéssel egy menetben, startertrágyázással közösen.