SILWET - SIKERT ARAT...

2008.09.19.

A Chemtura Silwet L77 nevű, új generációs permetlé adalékanyaga eredményesen használható a talajbaktérium készítmények kijuttatásánál is.

MAKING THE PRODUCTS THAT MAKE LIFE BETTER (Az életet jobbá tevő termékek gyártása) ez a Chemtura szlogenje. A vállalat 2005-ben jött létre a Crompton Corporation és a Great Lakes Chemical Corporation cégek egyesülésével, amelyek több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkeztek az innovatív vegyipari anyagok fejlesztése és minőségi gyártása terén. A Chemtura jelenleg vezető helyen van a műanyag adalékanyagok, a vízkezelő termékek, a csávázószerek, az atkaölőszerek és a mosószer segédanyagok előállításában.

A Silwet L77 nevű készítmény 100%-ban nem-ionos szerves szilikon vegyületet tartalmaz, amely a permetcseppek felületi feszültségének csökkentése által 10-15-szörösére növeli a permetlével fedett célfelületet. Emellett tapadást fokozó és a növényszövetbe való bejutást segítő hatással is rendelkezik, ami a szisztémikus készítmények és a lombtrágyák kijuttatása során nagyon előnyös.

Az AGRO.bio Hungary Kft. folyamatos termék- és technológia fejlesztő munkájának köszönhetően, megvizsgálva a Silwet L77 terméket, azt tapasztalta, hogy az nincs hatással a BactoFil és a BactoCELL készítményekben található baktérium törzsekre. A talajbaktérium készítmények kijuttatását, illetve azok hatékonyságát viszont nagymértékben segíti, hiszen a baktériumok a Silwet hatására nagyobb növényfelületen oszlanak el és a talajban is jobban szétterjednek. Ez azt jelenti, hogy a talajbaktérium készítmények hatása még gyorsabb, még erőteljesebb.

Valódi megoldás szállítóként az AGRO.bio Hungary Kft. nem csak ajánlja a partnereinek a Silwet L77 használatát a talajbaktérium termékek (BactoFil, BactoCELL) kijuttatása során, hanem segíti is a termék megvásárlását.