NYITOTT KAPUK NAPJA

2009.09.24.

Szeptember 22-én és 23-án az AGRO.bio Hungary Kft. bemutatta a Tisztelt Partnereinek a kutatási és gyártási tevékenységét.

Az AGRO.bio Hungary Kft. fontosnak tartja, hogy a partnerei bepillantást nyerjenek a cég kutatási és gyártási tevékenységébe, hiszen számos előnye van annak, ha a termékek felhasználói egy kicsit belűlről is ismerik a céget, a termékek hátterében lévő kutatási- minőségbiztosítási folyamatokat illetve azt a gyógyszeripari követelményeknek is megfelelő gyártási folyamatot, amely a standard termékhasznosságot garantálja.

A felső képen látható a Mezőgazdsági Biotechnológiai Kutatóközpont, amely a gödöllői volt Agrártudományi Egyetem szomszédságában található és kétségtelenül a biotechnológiai kutatás-fejlesztés egyik világszínvonalú főhadiszállása. Az intézmény tulajdonostárs a BactoFil termékcsalád fejlesztését végző Saniplant Kft-ben, amely az AGRO.bio Hungary Kft. kutató-fejlesztő cége. Itt kezdődött a héten kedden és szerdán tartott "nyílt nap". Mindkét napon számos partnerünk fogadta el a meghívást és győződött meg arról, hogy a gyakorlatorientált kutatás még mindig az ország kimagasló erősségének tekinthető.

Építészetileg érdekes és nagyon innovatív megoldás, hogy az intézet legfelső szintjén, az üvegtető alatt található a kisérleti üvegház. A kutatóintézet és az ott folyó munkák megismerése után a Szent István Egyetem ebédlőjében elfogyasztott nagyon finom ebédet követően a volt Gyógyszerkutató Intézetben folytatódott a program, ahol mindkét napon a csúcsminőségű termékelőállítás bemutatásán folt a fő hangsúly.

Dr. Erdélyi Balázs közérthető módon mutatta be a résztvevőknek, hogy miért lehet nyugodtan megbízni a BactoFil termékek minőségében illetve a bennük található baktériumtörzsek hatékonyságában.

Kedves Tisztelt Olvasók!

A mindkét nyílt nap sikere és a partnereink érdeklődése miatt tervezzük, hogy a jövő év első felében hasonló módon megszervezzük a "Nyitott Kapuk Napját". Ennek időpontját előzetesen jelezni fogjuk itt az oldalon és minden Tisztelt Érdeklődőt - előzetes jelentkezés után - szeretettel várunk.