25. BÁBOLNAI NEMZETKÖZI GAZDANAPOK

2009.09.15.

Szeptember 16 - 19 között szeretettel várunk minden Tisztelt Érdeklődőt a Farmcenter Kft-vel közös standon.

A Komárom - Esztergom megyei város neve - Bábolna - az elmúlt évtizedekben a világszínvonalú magyar mezőgazdaság szinonímájává vált. Igazság szerint a világszínvonalú szó ebben az esetben a világ élvonalát jelentőnek értendő, hiszen az itteni mezőgazdasági termelés színvonala nagyon távol van az átlagostól. Bábolna fiatal város. 6 éve az, 1971 óta nagyközség és 1959-ben nyilvánították községnek.

Negyedszázada hagyomány, hogy szeptember közepén, amikor a juharfák még szépen zöldelnek, de a vadgesztenyék levelei már aranyszínben ragyognak az őszi napsütésben, amikor még tart az őszi gabonák vetése és amikor már aratják a kukoricát, akkor minden mezőgazdaságban érdekelt elmegy Bábolnára.

A gazdálkodók azért mennek, hogy megnézzék a legkorszerűbb gépeket és a termesztéshez szükséges dolgokat, a gyártók pedig azért, hogy kihasználják a partnereikkel való személyes találkozás lehetőségét.

Az AGRO.bio Hungary Kft. mindig nagy súlyt helyezett a partnereivel való személyes kapcsolatra, ezért a korábbi évekhez hasonlóan természetesen idén is várja az érdeklődőket a Farmcenter Kft-vel közös standján.