20 ÉVE VISZI A PÁLMÁT AZ OÁZIS KERTÉSZET

2012.10.20.

Október 20-án ünnepelte 20 éves fennállását a 20 üzletet nyitott kertészeti vállalat.

Az Oázis Kertészet szépen, stílusosan és nagyvonalúan ünnepelte 20 éves fennállását október 20-án. A 20-as szám másért is ikonikus a cég életében, hiszen a 20 év alatt éppen 20 kertészeti áruházat nyitottak. Nem is adták alább az ünnepet, mint hogy ezen a napon minden vevő mindenből kapott 20% kedvezményt. Az Oázis boltok egytől-egyig olyan széles és gazdag növény- és növényápolási kiegészítő választékot vonultatnak fel, amihez hasonló nem sok létezik. A cég zászlóshajója, a Budapest Soroksári Áruház pedig olyat nyújt a vevőknek és minden látogatónak, ami simán veri az Állat- és Növénykert pálmaházát. Magyarország legnagyobb üvegházában a hatalmas pálmák és mindenféle különleges növények között olyan növénykínálat van, olyan gyönyörű termékelhelyezésben és olyannyira össze van válogatva minden, amitől az ember jól érezheti magát, hogy ehhez hasonlót én még a világon nem láttam.

Az AGRO.bio Hungary Kft. büszke arra, hogy az Oázis Kertészet beszállítója lehet. A cég kiskereskedelmi részlegének munkatársai és növénybarát dolgozói egy egy kertészetben segítettek az Oázis Kertészetekben vásárlóknak a növényeket leginkább támogató mikrobiológiai termék kiválasztásában és ellátták őket a megfelelő felhasználásra vonatkozó szaktanáccsal.

Schepp Magdolna HR munkatárs is kivette a részét a munkából, hiszen az AGRO.bio Hungary Kft-nél töltött közel két év alatt alaposan megismerte a mikrobiológiai növénytámogatás mesterfogásait. BactoFil talajbaktérium termékek, Algafix mikrobiológiai levélpermet és Symbivit mikorrhiza termék. Ezen a hétvégén ez utóbbi vitte a prímet, hiszen a legtöbben gyümölcsfákat, díszbokrokat és a hónap slágerét a krizantémot vásárolták, ezek kiültetésekor pedig kiváló, életre szóló támogatást jelent a Symbivit.

Szombaton Bioszfakt kapitány is ott volt a soroksári Oázis Kertészetben, ahol otthonosan mozog, hiszen a fárasztó iskolai elfoglaltságai után gyakran jár ide relaxálódni. A tömény oxigéndús, párás, virágillatú levegő, a nyugtató chill out zene, a kiváló büfékínálat és a megfelelően kialakított relax szigetek idális kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak egy leterhelt fiatal számára. A Clusia növényen beállított Algafix (levéltrágya) mikrobiológiai levélpermet kísérlete 1 hét kezelés után már - szerintem is - látható eredményt mutatott. Nagyon különleges és szép ez a növény. Nem is nagyon tudom értelmesebb módját 1295 Ft zsebpénz elköltésének, mint egy ilyen növény tulajdonosává válni. Természetesen a születésnapi ajándék 20%-ot nem lett volna értelmes kihagyani, ezért egy különleges kaktusszal és egy különleges páfránnyal is gazdagodott a Bioszfakt Kommandó növénygyűjteménye.

Sikeres következő 20 évet kívánunk Oázis Kertészet!