LEGYEN A KARBON PROGRAM NYERTESE!

2012.10.30.

Az Első Magyar Karbongazdálkodási Kft. nagyszabású projektjének legnagyobb kvótával rendelkező talajbaktérium készítmény szállítója az AGRO.bio Hungary Kft.

Az egyre növekvő széndioxid kibocsátás káros hatásai miatt értékké vált a CO2-vel történő okszerű gazdálkodás és megindult a kibocsátási kvótákkal történő kereskedés. Az Első Magyar Karbongazdálkodási Kft. az erre a programra szerződött mezőgazdasági termelők bizonyított CO2 megtakarításait gyűjti össze, monitorozza és értékesíti a nemzetközi piacokon. A programban részt vevő termelők, akik vállalják, hogy megfelelő talajműveléssel és tápanyaggazdálkodással csökkentik a földjük CO2 kibocsátását, jelentős pénzvisszatérítésben részesülnek. A programban való részvétel alapkövetelménye a műtrágyaadag csökkentése talajbaktérium készítmény általi kiváltással. A másik fontos feltétel a talaj lezárása, hiszen ez a művelet jelentősen csökkenti a termőföld CO2 kibocsátását.


Az AGRO.bio Hungary Kft. az általa forgalmazott BactoFil termékcsaláddal

(baktériumtrágya) rendelkezik a legnagyobb kvótával a programban részt vevő forgalmazók közül.


Ha bármi kérdése lenne vagy szeretne Ön is profitálni ebből az egyedülálló programból, keresse az AGRO.bio Hungary Kft. legközelebbi területi képviselőjét.

Az elérhetőségekre az alábbi link azonnal elvezet.

http://agrobio.hu/?base=employees