AGROmashEXPO - A SZAKMA ÉS A TISZTELET KIÁLLÍTÁSA

2013.01.05.

Január 30. és február 2. között a budapesti Hungexpo területén lesz az agrárszakma legnagyobb seregszemléje.

Amikor egy mezőgazdaság területén érdekelt cég úgy dönt, hogy kiállítóként megjelenik az AGROmashEXPO-n, annak alapvetően két oka szokott lenni. Egyrészt az, hogy van valami olyan újdonság a cég kínálatában, amelyet szeretne bemutatni a nagyközönség számára, másrészt az, hogy a cég szeretné kihasználni a lehetőséget a partnereivel való találkozásra és a beszélgetésre. Az AGRO.bio Hungary Kft. számára mindkét ok adott és fontos, hiszen alapvető érték a szakma és a partnerek tisztelete.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a G pavilonban az 503-as számú standon, ahol stratégiai partnereinkkel a Farmcenter Kft-vel és az AgroForce Kft-vel közösen mutatjuk be az újdonságainkat. Van, amikor a szakma sok kis újítás és innováció által apró lépésekben halad előre és van, hogy egy újfajta megoldás forradalmasítja a termesztéstechnológia egyik elemét. Mi most nem kevesebbet ígérünk, mint azt, hogy ezen a kiállításon olyat mutatunk, ami méltó a 21. századhoz és méltó a világhírű magyar mezőgazdasághoz.

Látogasson meg minket a standon, ismerje meg az újításainkat és koccintsunk együtt erre a reményteli szezonra.

Akik a kertészeti-, szőlészeti- vagy a borászati témában érdekeltek, azoknak is érdemes eljönni a rendezvényre, hiszen az AGROmashEXPO mellett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállítás is lesz. Természetesen az AGRO.bio Hungary Kft. ezeken is kiállít.

Aki pénztári sorbanállás és belépő vásárlás nélkül ingyenesen szeretné megtekinteni a kiállítást, az kattintson az alábbi linkre, regisztrálja magát, majd nyomtassa ki a rendszer által automatikusan küldött pdf anyagot és azt hozza magával. Ez mindhárom kiállítás - AGROmashEXPO, Szőlészet és Pincészet, Magyar KERT - ingyenes megtakintésére alkalmas.

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=72&prid=AGM13&mode1=K&c=0&pid=00264380&lngid=hu