Jobb talaj, több aranykorona!

2022.02.20.AGRO.bio

Aranykorona akció 2022

 

Közismert dolog, hogy a termőtalaj értékmérője az aranykorona, amely megmutatja, hogy egy talajon mekkora értéket lehet előállítani, amely attól függ, hogy milyen a talaj minősége (humusztartalom, kötöttség, pH, stb.).

 

A BactoFil és a CELL termékek több mint 20 éves- és közel 2 millió hektáros felhasználási tapasztalata igazolja, hogy a kezelt talaj termőképessége, mondhatni aranykorona értéke magasabb.

 

A 2022. évben az AGRO.bio Hungary Kft. „Aranykorona” akciója a következő:

Minden 10 literes BactoFil és CELL termék vásárlásakor egy, az alábbi képen lévő kupont kap a vásárló (annyi kupont, ahány 10 literes kannát vásárolt) a számlával együtt.

 

 

A sorszámozott kupon bal oldalát meg kell őrizni, a jobb oldalát pedig kitöltve átadni a területi képviselőnek, vagy postázni a cég szombathelyi irodájába, legkésőbb 2022. november 15-ig. Év végén egy nagyszabású rendezvény keretében közjegyző felügyelete mellett számos értékes ajándék kerül kisorsolásra, a kuponok tulajdonosai között. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a sorszámozott kuponok bal oldali részét mindenki őrizze meg, mert az ajándékok sorsolásakor az ezen lévő sorszám egyezésének ellenőrzése után kerülhet a nyeremény átadásra. Az értékes ajándékok részben az aranyhoz- részben a közelgő ünnepekhez kapcsolódnak. (24 karátos arannyal díszített Herendi csésze és csészealj, Bottega arany pezsgő, arany színű evőeszközkészlet, Swarovski kristályszobor stb.)

 

A fődíj egy darab egy unciás aranytömb.

 

A feltételek részletes leírásért kattintson a linkre:

Médiatár / Letölthető állományok / Aranykorona akció 2022

https://agrobio.hu/hu/letoltheto-allomanyok/aranykorona-akcio-2022/