ELŐADÁS TISZASZŐLŐSÖN

2008.07.25.

Tegnap a "Kevesebb kemikália, több élet" program keretében Daoda Zoltán szakmai igazgató nagy érdeklődéssel kísért előadást tartott.

Ezen a nagyon szép helyen, a Szőlőszem fogadó jurtaszerű nádfedeles épületében volt tegnap az a rendezvény...

...ahol Daoda Zoltán, az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója nagy érdeklődéssel kísért előadást tartott a BactoFil talajbaktérium készítmények használatának előnyeiről.

A nagyon szép és mondhatni inspiráló környezetben a különösen ízletes és bőséges ebéd után izgalmas "kerekasztal beszélgetések" alakultak ki. Jó volt látni és hallgatni, hogy a gazdálkodók és a különböző termékek szállításában érdekelt szakemberek mennyire egyetértenek a szakmaiság erősítése és a fenntartható, gazdaságos termesztés kérdésében. Mint mindenhol, itt is markánsan elmondtuk, hogy a "Kevesebb kemikália..." programot szó szerint kell érteni, hiszen jól tudjuk, hogy mind a műtrágyák, mind a növényvédőszerek használata nélkülözhetetlen. Emellett azonban mind a magas költségek miatt, mind a fenntartható termesztés érdekében törekedni kell az egészséges talajélet kialakítására, a BactoFil termékek használatával, amely a tápanyagok jobb hasznosulása mellett a termésbiztonságot is jelentősen növeli.