ÁTFOGÓ SZAKMAI RENDEZVÉNY SZOLNOKON

2008.08.06.

A GITR Zrt. tegnapi rendezvényén 2 vetőmagos, 2 növényvédőszeres és egy műtrágyagyártó cég mellett az AGRO.bio Hungária Kft. ismertette az aktualitásait.

Gecse Renáta a BASF Hungária Kft. területi képviselője professzionális előadásban ismertette a cég teljeskörű repcevédelmi termékpalettáját és az ajánlott technológiáját.

Csikós Zoltán a Saaten-Union Hungária Kft. képviselője bemutatta a hazai körülményekhez kiválóan alkalmazkodó repcefajtáikat és elmondta, hogy melyiket hova és miért ajánlja a termelőknek.

Rupa Mihály a Timac Agro Hungária Kft. képviselője arról beszélt, hogy miért jók a kultúrnövény számára a cégük műtrágyái a kommersz műtrágyákhoz képest.

Daoda Zoltán - az AGRO.bio Hungária Kft. szakmai igazgatójának - előadása arról szólt, hogy a kiváló fajták és növényvédelmi technológiák mellett a talajélet kérdéseire is érdemes figyelmet fordítani és korszerű talajbaktérium készítményeket használni, hiszen ezáltal jelentős műtrágya költség megtakarítés- és nagyobb termésbiztonság mellett nagyobb nyereség érhető el. Röviden: kevesebb kemikália - több élet - több nyereség.