II. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgép Show - Mezőhegyes

2018.08.10.AGRO.bio

2018. szeptember 20-21-én kerül megrendezésre a II. NAK Szántóföldi Napok Mezőhegyesen!
Immáron másodízben – a piaci szereplők közül egyedül – szántóföldi körülmények között igyekszünk bemutatni termékeink biológiai hatását.

Az AGRO.bio immáron másodízben – a piaci szereplők közül egyedül – szántóföldi körülmények között igyekszik bemutatni termékei biológiai hatását. Hisszük, hogy a gazdálkodók számára ez az egyik legrelevánsabb információforrás. A talajbaktériumok hatásait vizsgálva ugyan nem a legszerencsésebb az időpont, mivel a vegetáció előrehaladott, azonban két választott kultúrában - kukorica és szója – jól érzékelhetők a kezelések. Új termékek, mint pl. az Algater talajalga vagy a mikroelemekkel dúsított Algafix itt debütáltak.

Bemutatjuk a BactoFil termékek kijuttatásához szükséges összes kijuttató berendezést (T-JET, S-JET, G-JET). Természetesen kollégáink teljes körű felvilágosítást adnak termékeinkről, technológiáinkról, akcióinkról. Stratégiai partnereink ajánlataival is megismerkedhetnek, mint pl. a KITEStart folyékony starter műtrágya és a BactoFil talajoltó közös kijuttatása, vagy a Vaderstad gépek kedvezményes beszerzése önerő nélkül.

A standunkhoz látogatók számára promóciós játékot hirdetünk, melynek keretében gazdára talál 3 db komplett frontfüggesztett 600 literes BactoFil T-JET permetezőszett. A játékban való részvétel egyetlen feltétele egy részvételi szándékot igazoló regisztrációs adatlap kitöltése a helyszínen.

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk azonnali talajminta értékelésre! Legújabb szolgáltatásunk lényege, hogy amennyiben 1 kg talajmintát (ellátva táblaazonosító és GPS koordinátákkal) hoz valaki standunkhoz, kb. 10 perc alatt, egy bővített laborvizsgálattal közel azonos vizsgálati eredményt tudunk az érdeklődő kezébe adni, ami az azonnali döntését tudja támogatni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az AGRO.bio standon Mezőhegyesen, 2018. szeptember 20-21 –én!

Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó videók