SYNGENTA SZER SHOW... THE SHOW MUST GO ON

2008.06.06.

A sónak folytatódni kell, énekelte Freddie Mercury, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a Syngenta szenzációs rendezvényt tartott Hajdúböszörményben.

A világon minden mindennel összefügg, vagy semmi semmivel. Szóval ott kezdeném, hogy hogy jön szegény Freddie ide. A dolog egyszerű, a Syngenta Szer Show-n a szenzációs hangulathoz a Smile együttes fergeteges zenéje is jelentősen hozzájárult. Namármost 1970-ben Freddie Merury - aki amúgy született Farrokh Bulsara - összefutott Roger Taylor-ral és Brian May-el, akik akkor szintén Smile nevű együttesben játszottak. Az a banda szétesett és a két zenészfenomén Freddie-vel megalapították a Queen együttest. Szerintem királyok voltak, szóltam is, hogy majd a temetésemen az I want to break free-t játsszák.

Ha laza lennék, mint Freddie-volt, már régen bekopiztam volna ide az előző, az enyingi Szer Show-ról írottakat. Hiszen itt is szép koranyári időben sokszáz szakember tekinthette meg a látványos szántóföldi bemutatót, ismerkedhetett a résztvevő cégekkel, megnézhette a kiállított nagyszerű gépeket és a finomságok fogyasztása közben ragyogó alkalom nyílt a tapasztalatcserére, valamint a régnemlátott kollegákkal való beszélgetésre. Ennyit dióhéjban, beszéljenek inkább a képek helyettem.

Ilyen szép búzákat még sohasem láttam...

A tucatnyi fajtából nekem a GK Élet tetszett a legjobban, de a többi se volt kutya...

Nagy volt a szakmai érdeklődés, az AGRO.bio Hungary Kft. munkatársai is folyamatosan dolgoztak azon, hogy a résztvevőket informálják a BactoFil talajbaktérium készítmények felhasználási lehetőségeiről és előnyeiről.

A Hadúböszörményi Syngenta Szer Show-n kiállított számos gép közül nekem ez jött be leginkább. Szerintem ezzel nagyobb élvezet a permetezés, mint oldalkocsis mocival bemenni a moziba:-)

Ezen a rendezvényen is lehetett helikopterezni és akik fölszálltak, azok ezt, a magasból egy hatalmas Syngenta logónak látták.

A BactoFil JET erre a tárcsára szerelve bizonyosan ötvözi a kiváló kijuttatási minőséget a nagy teljesítménnyel.

Említettem, hogy reggelire és ebédre finomságok voltak és a zenekar is szuper volt. Ami a 28 fokos árnyékban különösen jól esett a grillezett húsokhoz és a pikáns sültkolbászhoz, az a grillezett zöldségegyveleg volt. A grillezett cukkíni nagyon jó volt, viszont a grillezett paradicsom még arra is rátett. Ilyet még komolyan nem ettem.

A zenekar. Hátul a doboknál, aki nem látszik a képen, az Bolváry Örs. A billentyűknél Tóh Zoltán. Basszusgitár, Szőke Szabolcs. Gitározik Csikós Balázs. Aki a szakszit fújja, az Szarka Pál. Az énekes nem más, mint Gönczi (RTL KLUB, Fókusz) Gábor. Az énekesnő - pici dobbergés - az énekesnő piros felsőben - jön fel a dobpergés - akinek a hangja és akinek a mozgása... - dadam szól a dob - ő a szikrázó, a sziporkázó "Melcsi Diamond". Így nevezte Gönczi Gábor, valójában Figura Melinda.

Melinda közelről. Róla még sokat hallunk majd szerintem...

Mindent egybevéve a 2008 évi hajdúböszörményi Syngenta Szer Show nagyszerű program volt. Méltó a megjelent tisztelt szakemberekhez és méltó a világ vezető agrárvállalatához.

V É G E

Bocs, egy képkocka még ittmaradt. ők a mi "sztárjaink". Leslie Cool és Miss Margó, Miss T. Margó.