BYE-BYE AGRO + MASHEXPO!

2010.01.31.

Szombaton véget ért a 4 napos mezőgazdasági gépkiállítás. Az AGRO.bio Hungary Kft. standján folyamatosan nagy érdeklődés kísérte a BactoFil JET modelljét.

Aki valamennyire ismeri az AGRO.bio Hungary Kft-t, az tudja, hogy a cég minden lehetőséget megragad a Tisztelt Partnereivel, a Gazdálkodókkal való személyes találkozásra. Kiváló lehetőség volt erre a négynapos mezőgazdasági gépkiállítás, ahol a standunkon szinte folyamatos érdeklődés volt a Bactofil talajbaktérium készítményekkel kapcsolatban. Mivel az AGRO+MASHEXPO-n a gépeké a főszerep, nálunk is a Massey-Ferguson kistraktorra szerelt BactoFil JET modell vitte a prímet.

A konstrukció - akárcsak a BactoFil JET esetében - a gödöllői Farmcenter Kft. ügyvezetőjének, Huszár Jenőnek a kreativitását és szakértelmét dícséri. A készülék a kiállítás alatt végig üzemelt és nagyon látványosan mutatta be kicsiben, hogy a BactoFil termékek optimális kijuttatására kifejlesztett eszköz valójában milyen egyszerű és nagyszerű konstrukció. Újdonság volt a modellen a változtatható szórófejkészlet, amelyről majd részletesen írunk a későbbiekben. Természetesen az sem volt véletlen, hogy a BactoFil JET modell éppen egy Massey-Ferguson kistraktorra lett felszerelve, mivel a múlt évben már egy közös országjáró rendezvénysorozat megmutatta, hogy számos közös érték köti össze a cégeket. Az idei tavaszon 7 cég együttműködése-összefogása által újabb négy rendezvényen lesz együtt az AGRO.bio Hungary Kft. a Massey-Fergusonnal, amelyet a cégek a kiállítás 3. napján egy közös sajtótájékoztatón jelentettek be. A közeljövőben erről is részletesen beszámolok majd.

Végezetül a stand egy részletét szeretném azon Tisztelt Olvasók figyelmébe ajánlani, akik nem voltak a kiállításon. György Dániel Úr, a Magyar Kukorica Klub termésversenyének 2009. évi győztese, a trófeát jelentő Herendi vázát a kiállítás idejére nekünk adta, ezzel a gesztussal is érzékeltetve, hogy a győzelemben és a 14,41 tonna kukoricatermésben a BactoFil készítményeknek is jelentős szerepe volt. Nagyon büszkék voltunk erre, és büszkén mutattuk sok-sok érdeklődőnek, mint a legjobb referenciát. A nagyon szép és óriási tormákat is büszkén mutattuk, amelyeket Kónya László újlétai termesztő hozott fel nekünk. A kiváló tormatermés is a termelő gondossága mellett a BactoFil hatását dícséri.

Mozgalmas és nagyon szép négy nap volt, bye-bye AGRO+MASH...