Club100 - egy klub, ahol tagnak lenni megéri

2024.03.07.AGRO.bio

Club100 - 100 liter bármelyik BactoFil termék megvásárlásával indul a tagság és a kedvezmények áradata.

A mezőgazdaságban kialakult helyzet egyértelműen indokolja, hogy a fenntartható gazdálkodás és a termésbiztonságra- valamint a nyereségmaximalizálásra való törekvés preferált legyen. Gyakorlatilag az AÖP is ezért jött létre és ezért támogatja a fenntartható gazdálkodást szolgáló termékek használatát.

Az AGRO.bio Hungary Kft. BactoFil márkanevű talajbaktérium készítményei 2 pontot érnek az AÖP-ben, viszont most a tavasszal elindítunk egy klubot, aminek neve Club100 és a tagsággal jelentős kedvezmények járnak. Az lehet tag, egy éven át, aki bármelyik BactoFil termékből vásárol 100 litert, ami - mivel ezeknek a termékeknek az adagja 1 liter/ha - 100 hektár kezelését szolgálja. A klub lényege az együtt gondolkodás és közös cselekvés mellett az, hogy a tagok jelentős lépcsőzetesen növekvő kedvezményeket és előnyöket kapnak, cserébe azért, amit a magyar mezőgazdaságért tesznek.

A 100 liter BactoFil termék megvásárlója meghívást kap a klub nyitórendezvényére, ahol praktikus ajándékokat kaphat. A tagok elindulhatnak egy úgynevezett kedvezmény lépcsőn, ami a cég által nyújtott minden kedvezmény fölött illetve mellett van és az a lényege, hogy a BactoFil termékek mellett a többi termék megvétele is kedvezményes lesz. Emellett a Club100 tagok jelentős kedvezménnyel, "pinceáron" vásárolhatnak borokat az ország legkiválóbb borászaitól, de sok más kedvezmény mellett még autóvásárlásnál is különleges előnyt élveznek. Részletek majd a megnyitón.

Kedves Gazdálkodó! Legyen a Club100 tagja, osszuk meg a tapasztalatainkat, termeljünk jobban és nyereségesebben és használja ki a kedvezményeket. Találkozzunk a nyitóeseményen!