Elkészült a BACTOSZKÓP című hírlevelünk első száma.

2008.03.12.

A BACTOSZKÓP hírlevél megtalálható a "LETÖLTÉSEK" menüpontban és az anyag mintegy 5 másodperc alatt letölthető.

A BACTOSZKÓP hírlevelet elsődlegesen azzal a céllal indítottuk el, hogy teret adjunk olyan innovatív gondolatoknak, véleményeknek és tapasztalatoknak, amelyek megítélésünk szerint előre vihetik az agrárium ügyét.

Fontosnak tartjuk, hogy ne "prospektust" készítsünk szép színes képekkel és termékleírásokkal. A termékeinkről szinte alig esik szó az anyagban. Törekvésünk, hogy lehetőleg ne is mi írjuk a tartalom meghatározó részét.

Megtisztelő volt, hogy dr. Pepó Péter profeszor egy hosszú beszélgetés során - amelynek legfontosabb részeit is nagyon nehéz volt két oldalba sűríteni - érdekes és inspiráló gondolatokat osztott meg velünk és így a hírlevél olvasóival.

A zombai gazdákkal zajlott beszélgetés leírását mindazok figyelmébe ajánljuk, akik az intenzív termesztéstechnológia hívei és hozzájuk hasonlóan a "csúcstermésre törnek".

A KEMIRA GrowHow - azóta YARA - nem véletlenül a növénytáplálás vezető vállalata és tudáscentruma. A műtrágyaszórással kapcsolatos ajánlásaik jelentősen javíthatják ezen technológiai elem kiadásainak megtérülését.

Tisztelt Látogató, Kedves Partnerünk!

Örömmel vennénk, ha a hírlevéllel kapcsolatos véleményét, esetleges javaslatát megosztaná velünk és írna az e-mail címre.