Együttműködés az AGRO.bio és a Syngenta között

2008.02.22.

Január hónapban az AGRO.bio munkatársai ő a két cég között létrejött együttműködési megállapodásnak megfelelően ő több rendezvényt szerveztek a Syngenta növényvédőszer és vetőmag üzletágával közösen.

Január hónapban az AGRO.bio munkatársai ő a két cég között létrejött együttműködési megállapodásnak megfelelően ő több rendezvényt szerveztek a Syngenta növényvédőszer és vetőmag üzletágával közösen. Ez az együttműködés és közös fellépés elsősorban a termelők érdekét szolgálja, akik így egy rendezvényen hallgathatják meg a legújabb fajtákkal illetve hibridekkel kapcsolatos ajánlásokat, a növények védelmével kapcsolatos aktuális tudnivalókat és megismerhetik a talajbaktérium trágyázás nyújtotta lehetőségeket valamint előnyöket is.

A számos rendezvény közül talán a Zombán tartott szakmai tanácskozást kísérte a legnagyobb érdeklődés, ahol Kőszegi György mutatta be a Syngenta vetőmag ajánlatát és Petter László ismertette a cég növényvédőszereit és technológiai ajánlásait. Az AGRO.bio által gyártott és forgalmazott talajbaktérium készítmények felhasználásának előnyeiről Dr. Kiss János tájékoztatta a közel 100 fős közönséget.