VADERSTAD - MASSEY FERGUSON - AGRO.BIO... egy rendezvénysorozat képei

2010.08.01.

Július utolsó hetében a három cég négy közös szántóföldi rendezvényt tartott, amelyeket nagy szakmai érdeklődés kísért.

Az időjárás kegyes volt, nem esett és kellemes nyári idő fogadta az érdeklődőket. A sátrakban kiadós reggeli, majd a szántóföldi bemutató után finom ebéd volt.

A Massey Ferguson traktorok nem csak nagyon jók, de bárhonnan nézzük őket, kimondottan esztétikusak és szépek. A kék ég és a szalmasárga tarló közé - szerintem - nehéz harmonikusabb traktort elképzelni. Amúgy két "apróságot" azért megemlítenék azoknak, akik nem voltak ott valamelyik rendezvényen. Egyrészt ezek a traktorok kiemelkedően alacsony fogyasztásúak, mintegy 5-15% üzemanyagot lehet velük megtakarítani. Másrészt meglepően jó finanszírozási feltételekkel lehet őket megvásárolni. 25% befizetésével kamat nélkül elvihető a traktor, majd 12 havonta kell fizetni a teljes vételár egynegyed részeit.

A Massey Ferguson traktor mögött a Vaderstad munkagépei teszik teljessé a képet. Hiszek benne, hogy az összeillő dolgok megtalálják egymást, ezek pedig kétségtelenül összeillenek, mind a minőség, mind a megjelenés szempontjából. Ha valaki tud ennél szebb gépkombinációt, kérem, küdjön róla egy fotót...!

A legkorszerűbb BactoFil JET készüléket mindenhol nagy érdeklődés kísérte...

Aki igazán jó talajt szeretne, olyat, amelyik beszívja a vizet, ha sok az eső és amelyik nem szárad ki hamar, ha kevés, olyan talajt, amelyet harmadával kevesebb üzemanyaggal lehet megművelni és amelyik ellátja a növényt tápanyaggal, annak érdemes BactoFil-t használni. A termék kijuttatása a BactoFil JET készülékkel gyakorlatilag alig jelent többletköltséget.

Birkás Márta professzorasszony, a gödöllői Szent István Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára mind a négy rendezvényen részt vett és számos hasznos tanáccsal látta el a résztvevőket.

A rendezvények üzenete dióhéjban:

A tarlót meg kell művelni. Ehhez kell egy jó traktor, amelyik keveset fogyaszt és adott esetben kedvező feltételekkel hozzá lehet jutni. Ilyen traktor a Massey Ferguson, amelyik ráadásul nagyon kényelmes és nagyon szép. Kell egy jó munkagép, amelyik nem teszi tönkre a földet, hanem éppen azt csinálja, amit kell. Ez a Vaderstad széles választéka. Kell egy hatékony talajbaktérium készítmény, amelyik életet visz a talajba. Ez a BactoFil. Ehhez kell egy megfelelő kijuttató berendezés. Ez a BactoFil JET.