BÁBOLNA 2012.

2012.09.05.

Megnyílt a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok. Minden Kedves Érdeklődőt vár standján az AGRO.bio Hungary Kft.

Szeptember 5-én délelőtt 11 órakor Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter megnyitotta az ezévi Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokat. Nagyon sikeres a zágazat, és ez nagy siker, és a mezőgazdaságra szükség van, sőt szükség lesz, és a vidék, meg a foglalkoztatás, és egészséges élelmiszert a dolgozó asztalára. Ennyi dióhéjban, legalábbis amit a magamfajata érthetett belőle...

A megnyitó után trombiták, kürtök és harsonák zengettek, miközben a miniszter hintóra szált és a gyönyörű paripák egy szempillantás alatt elrepítették.

Czunyiné Dr. Bertalan Judit - a fenti képen balra - viszont nagyon szép beszédet mondott. Ráadásul nem egy papírból olvasta fel, hanem fejből. Ő amúgy parlamenti képviselő és kormánymegbízott. Kicsit beszélgettünk a kiállításról és a szakmáról, úgyhogy bártan írom, hogy errefelé jó kezekben vannak a mezőgazdasági szakigazgatás ügyei.

Az AGRO.bio Hungary Kft. és a Farmcenter Kft. a kiállítás szívében, a lovaspálya meletti közös standján vár minden Kedves Tisztelt Érdeklődőt egy kis szakmai beszélgetésre és egy baráti koccintásra.