Meghívó gyárlátogatásra

2023.01.18.

meghívó

 

 

A termékeink hátterében lévő, kétségtelenül világszínvonalú kutatási-, fejlesztési- és gyártási tevékenységünkbe szeretnénk egy érdekes és hasznos bepillantást adni.

 

Szeretettel várjuk ezért minden Tisztelt Partnerünket a „gyárlátogatásnak” nevezett eseményünkön

 

2023. február 9-én csütörtökön, Budapesten a Berlini Parkban.

 

Ez az intézmény volt a korábbi, világhíres Gyógyszerkutató Intézet, ma pedig itt található hazánk több élvonalbeli biológiai és kémiai kutató-, fejlesztő vállalata.

 

A Berlini Park címe: Budapest, IV. kerület, Berlini út 47-49.

 

Találkozás délelőtt 10 órakor a főbejárattal szemközti épületben, ahol a Fermentia Kft. található.

A mintegy 2 órás program során vendégeink bepillantást nyerhetnek a jelenleg futó kutatási projektekbe és a közeljövőben várható fejlesztési eredményekbe.

Megismerhetik az AGRO.bio Hungary Kft. által forgalmazott baktérium- és algatermékek gyártási- és minőségbiztosítási folyamatát.

Hiszünk benne, hogy egy ilyen „gyárlátogatás” többet mond majd mint sok színes prospektus, hiszen itt mindenki a saját szemével láthatja a valódi „gyógyszeripari” szintű gyártási folyamatot. A mikroszkópba nézve pedig igazán közelről látszanak a hasznos kis élőlények, ami egy érdekes élmény mindenkinek.

Kicsit olyan ez, mintha egy Michelin csillagos étterem azt ajánlaná a törzsvendégeinek, hogy jöjjenek be a konyhába és nézzék meg, milyen körülmények között, milyen eszközökkel és hogyan készülnek az ételek.

 

A szakmai program után ebéd a Berlini Park éttermében.

 

A program természetesen ingyenes, de a gördülékeny szervezése és az ebéd megrendelése érdekében előzetes regisztrációhoz kötött. Ezért azt kérjük, hogy a részvételi szándékot legkésőbb február 2. csütörtökig jelezzék az AGRO.bio területi képviselőjének telefonon, vagy Márton Anita irodavezetőnek az e-mail címre küldött levélben.