AGRO.bio – Emelkedés 2023

2022.12.12.

A Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tartotta évzáró- és egyben évnyitó rendezvényét az AGRO.bio Hungary Kft.

 

 

 

A világ abszolút élvonalát képviselő mikrobiológiai készítmények, amelyeket a cég forgalmaz, kétségtelenül az emelkedést szolgálják a mezőgazdaságban. A cég palettáján található baktárium-, alga- és gombakészítmények használatával emelkedik a talaj termőképessége, a termésbiztonság és talán a termelő számára a legfontosabb a termesztés nyereségessége.

 

A rendezvényre a közel száz legnagyobb vásárló kapott meghívást és a program érdekességének is köszönhetően éppen 100-an regisztráltunk a repülőtér CSRA (szigorúan védett biztonsági terület) megnevezésű légi oldalára való bejutásra. Miután mindnyájan átestünk a nemzetközi előírások szerinti biztonsági ellenőrzésen, kitárult előttünk a világ legnagyobb, 1505 hektáros repülőterének misztikus és látványos világa. Testközelből nézhettük meg a gépeket és szinte az orrunk előtt szálltak le, és kezdték meg az emelkedést a repülőgépek. Az egyik nagyon kedves vendégünk szavaival élve „felemelő érzés volt”.

 

 

 

 

A reptérlátogatás után közösen megnéztük a repülőmúzeumot, ahol nem csak kívülről, de belülről is megnézhettük a gépeket, majd a megebédeltünk a reptér nemrég átadott szállodájában. Végül a szálló konferenciatermében meghallgattuk Daoda Zoltán szakmai igazgató előadását, amelyben összefoglalta az év tapasztalatait és javaslatokat tett arra, hogy a termelőknek hogyan érdemes a jövőre emelkedésbe hozni illetve ezen az íven tartani a talajaik minőségét amely meghatározó eleme mind a termésbiztonságnak, mint az eredményességnek.

 

 

 

 

 

 

Csak egy gondolat Daoda Zoltán előadásából: a 20. században kétségtelenül a műtrágya volt az emelkedés motorja a mezőgazdasági termesztésben. Most pedig az évtized eleje óta közel 1 millió hektáron bizonyító mikrobiológiai csúcskészítmények.

 

 

 

 

Végül megtörtént, amire mindenki várt. A rendezvény csúcspontja volt, amikor Márton Balázs, az AGRO.bio Hungary Kft. igazgatója elmondta, hogy a 2023. évben, mivel a mottó az „emelkedés”, minden olyan vevő, ami legalább 100 liter BactoFil. Vagy CELL terméket vásárol, megtapasztalhatja az emelkedést egy WIZZ Air repülőgép fedélzetén.

Legvégül közjegyző jelenlétében és tanúsításával megfelelő módon kisorsolásra kerültek az idei akció ajándékai. Tulajdonosra talált 8 palack Bottega Gold pezsgő, 2 arany színű étkészlet, 3 egyedi Herendi csésze, egy Swarovsky mikulás és a fődíj, az egy unciás aranytömb.