A BactoFil® márka elnyerte a MagyarBrands elsimerést

2013.11.07.

Az AGRO.bio Hungary Kft. által forgalmazott a BactoFil® termékcsalád megkapta a MagyarBrands elismerését tanúsító oklevelet, ami a termékeket a 100 legelismertebb márka közé emeli.

Daoda Zoltán, szakmai igazgató, Márton Balázs, ügyvezető igazgató, Kövesdi György MagyarBrands key account

A MagyarBrands program a hazánkban forgalomban lévő és itt gyártott termékek-márkák minősítésének egyik legelismertebb és legrangosabb rendszere. Több körön át széleskörű szakmai zsűri értékeli a pályázó céget és a nevezett márkát. A objektív pontozásos értékelő rendszer végén minden versenyző márka kap egy összesített pontszámot, amelyből kialakul egy sorrend. A 100 legmagasabb pontszámot elért üzleti márka kapja meg a MagyarBrands elismerést.

Nagy öröm és büszkeség az AGRO.bio Hungary Kft. számára, hogy a BactoFil® márka is megkapta a MagyarBrands elismerést és bekerült a 100 MagyarBrands üzleti márka közé. A BactoFil® márka MagyarBrand elismerését tanúsító oklevél átadása november 6-án történt.

 

Ez az elismerés méltóképp igazolja vissza az AGRO.bio Hungary Kft., a fenntartható mezőgazdaság szolgálatában és BactoFil® márkaépítésben töltött első 12 évének sikerét.