A térképre kattintva elérheti megyei kísérleti eredményeinket.

 

Kérjük válasszon megyét!
Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Békés Csongrád Bács-Kiskun Baranya Somogy Zala Vas Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Jász-Nagykun-Szolnok Heves Nógrád Magyarország

Szlovákiában is jól teljesített a BactoFil®!

BactoFil® kísérlet Kóváron és Rimaszécsen

A LUCAGRA cég az AGRO.bio szlovákiai disztribútora. A cég agrármérnökei, Eva Habalová és Michal Uhrín kísérleteket állítottak be a BactoFil® B10-zel repcében Kóváron és Rimaszécsen. 

Kóváron 1,25l/ha mennyiségben juttattak ki BactoFil® B10-et őszi káposztarepce alá, a repce előtti kultúra búza volt. A kijuttatás dátuma 2014. augusztus 15., míg a vetés augusztus 17-én történt. A talaj genetikus típusa barna talaj, a pH értéke 6,8.

Bactofil B10-zel kezelt repce Kóváron

A képen látható, BactoFil® B10 baktériumtrágyával kezelt repce gyökere kétszer olyan vastag, mint a kontroll növényé.

Rimaszécsen 1,l/ha mennyiségben juttattak ki BactoFil® B10-et őszi káposztarepce alá, a repce előtti kultúra búza volt. A kijuttatás dátuma 2014. augusztus 17., míg vetés augusztus 20-án történt. A talaj középkötött, agyagos, a pH értéke 6,0.

Bactofil B10-zel kezelt repce Rimaszécsen

A képen látható, BactoFil® B10 baktériumtrágyával kezelt repce gyökere szemmel láthatóan erősebb, mint a kontroll növényé.

A Kóvárott vetett repce 2015. április 27-én.

Bactofil B10-zel kezelt repce Kóváron_0425

További információkért keresse szaktanácsadóinkat!