BactoFil® Kukorica

BactoFil® Kukorica

 

   Nagyobb, biztosabb termés

   Gyorsabb csírázás és kelés

   Jobb foszforfeltáródás

   Jobb műtrágya-hasznosulás

   Biokontroll hatás

 

 

   A kukoricára adaptált baktériumtörzsek hatékonyabb foszforfeltáródást eredményeznek.

   Az ásványi és lebomló növényi maradványokban szerves formában lekötött foszfort, káliumot, mezo- és mikroelemeket oldhatóvá, így a növények számára felvehetővé teszi.

   A baktériumtörzsek lebontják a kórokozók életterét jelentő növénymaradványokat, biológiailag aktív anyagokkal gátolják a kórokozók szaporodását.

   A jobb foszforfeltárás gyorsabb csírázást, kelést, hosszabb tenyészidőt, magasabb termésszintet biztosít.

   A BactoFil® Kukorica stabilizálja és optimalizálja a talaj-növény rendszer működését, ezzel hozzájárul a nagyobb, jobb minőségű terméshez, a gazdálkodás sikeréhez.

 

Felhasználás

Kukorica talajkezelésére 1,0–1,5 l/ha mennyiségben szántóföldi permetezőgéppel 150–250 l vízmennyiséggel, speciális kijuttató berendezéssel 40–80 l vízmennyiséggel kijuttatva vetés előtt a talajba dolgozva, vetéssel egymenetben KITEStart®Liquid NP folyékony műtrágyával a sorba adagolva.

BactoFil® Kukorica már 5 °C-tól hatékonyan segíti gazdálkodását.

BactoFil® Kukorica talajbaktérium eltarthatóság: 0–5 °C alatti hőmérsékleten 8 hónapig, 6–10 °C közötti hőmérsékleten 6 hónapig, 10–20 °C közötti hőmérsékleten 3 hónapig, 20–25 °C közötti hőmérsékleten 1 hónapig, 25 °C feletti hőmérsékleten 1 hétig.

 

Talajbaktériumok - BactoFil kukorica

 

Engedélyokirat

Biztonságtechnikai adatlap