AGRYA - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége

2015.06.18.AGRO.bio

Az AGRO.bio Hungary Kft. 3. éve támogatója az AGRYA-nak. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a komoly szakmai munkát végző Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége megfelelő körülmények között végezhesse a munkáját, és stabil, korszerű ismereteket közvetítsen a gazdatársadalom fiatal generációjának.

A Vidék Kalnad Program az AGRYA egyik legfontosabb kommunikációs programja, melynek az a célja, hogy a fiatal gzadatársadalom és a városi fiatalok megismerkedjenek egymással. A program nem titkolt reménye, hogy a városból sikerül a vidéki élethez visszacsábítani fiatalokat, amely a társadalmi mobilitást segíti.

vidék kaland

Vidék Kaland Program 2012.

2012. június 10-én hosszan elidőztünk a Hegedűs Csaba kecskeméti tanyáján.  Megfigyeltük a városi faiatalokat, hogyan bánnak a vasvillával, hogyan zsákolnak és mit is kezdenek a mélyvízben, egy igazi gazdaságban.

A videót itt lehet megnézni.

Vidék Kaland Program - 2013.

2013. június 7-én volt a program nyitánya, illetve a felkészítő nap.  A városi fiatalok, vagyis a "Vidék Kalandorok" Kecskemét határában a Hegedűs tanyán szerezték meg az alapvető munkavédelmi és szakmai ismereteket, amelyek a mezőgazdasági munkához nélkülözhetetlenek.

Tovább...

Az esemény vidóját itt találja.

Vidék Kaland Program - 2014.

A videós beszámolónkat itt találja.

Vesd bele magad mozgalom!

A Vesd bele magad! mozgalom célja, hogy kisiskoláskolás kortól megismerkedhessenek a gyerekek a háztáji veteményes kultúrájával, gondozásával. Így újra feltámasztható a kiskertkultúra, illetve garantáltan egészséges zöldségek kerülnek a gyerekek, családok asztalára.

Vesd bele magad mozgalom

A mozgalomban már több, mint 20.000 ezer általános iskolás és óvódás gyerek kap vetőmagcsomagot, hogy a minél előbb ismerkedhessenek a háztáji mezőgazdasággal.

Tovább a vidós beszámolóra.

 

Marketing anyagok

Kapcsolódó galériák