Deutsch English Magyar
BactoFil A10 BactoFil B10 BactoFil Cell Algafix DemoFarm kísérletek - Acsád DemoFarm kísérletek - Cibakháza DemoFarm kísérletek - Hajdúböszörmény DemoFarm kísérletek - Hobol DemoFarm kísérletek - Rakamaz DemoFarm kísérletek - Szihalom DemoFarm kísérletek - Tordas DemoFarm kísérletek - Tura DemoFarm kísérletek - Zomba Symbivit KITEstrat FL+BactoFil baktériumtrágya

Tarlóbontás Szigetcsépen BactoFil Cell talajbaktériummal

2016.07.11.AGRO.bio

A Szigetcsépi Tangazdaságban gyökér- és szármaradványbontás, azaz tarlókezelés hatékonyságát vizsgáltunk BactoFil Cell és Amalgerol használatával.

 

2015. december 1-én Szigetcsépen a kukoricatarlót kezelték BactoFil Cell-lel, illetve BactoFil Cell+Amalgerol kombinációval. A kijuttatás két menetben történt.

Szigetcsép Cell_kijuttatás Szigetcsép Cell_kijuttatás

A felvételezés 2016. április 4-én történt.

A BactoFil Cell-lel, illetve a BactoFil Cell+Amalgerollal kezelt területen 4 hónap alatt teljesen lebomlott a kukorica szár- és gyökérnaradvány, míg a kezeletlenen az ásás után egész gyökérdarabokat is lehetett találni.

Fontos különbség, hogy a kezelt talajok porhanyósak voltak, a gyökérrétegben látható és érezhető volt a talajnedvesség, míg a kezeltlen talajnál mindezeket nem lehetett megállapítani.

BactoFil Cell_kontroll

Cell+Amlgerol

Marketing anyagok:

A szárbontás nagymestere Kiváló magágy - gyorsan!

Letölthető állományok:

Megrendelő adatlap

Kapcsolódó galériák: