Deutsch English Magyar
BactoFil A10 BactoFil B10 BactoFil Cell Algafix DemoFarm kísérletek - Acsád DemoFarm kísérletek - Cibakháza DemoFarm kísérletek - Hajdúböszörmény DemoFarm kísérletek - Hobol DemoFarm kísérletek - Rakamaz DemoFarm kísérletek - Szihalom DemoFarm kísérletek - Tordas DemoFarm kísérletek - Tura DemoFarm kísérletek - Zomba Symbivit KITEstrat FL+BactoFil baktériumtrágya

BactoFil® A10 kísérlet őszi búzában IKR Bábolna Zrt.

Bábolna őszi búza 2014.

2015.07.21.AGRO.bio

A kísérlet során arra voltunk kíváncsiak, hogy a BactoFil® A10 miként javítja a szervetlen műtrágya hasznosulását.

A képen látható táblafelezéses kísérlet azt mutatja, hogy a csak műtrágyaázott terüeten (balra) még nem kel a búza, miközben a műtrágya+BactoFil kombináció esetében jól láthatóak már a sorok. 

Bactofil A10 kísérlet Bábolnán_tábla

A kimosott gyökereket, ugyanerről szántóról hoztuk 2015. március 17-én. A gyökérméretek önmagukért beszélnek. A szakatnácsadóinkat ide kattintva érheti el.

Bactofil A10 kísérlet Bábolnán

Marketing anyagok:

BactoFil® Napraforgó_Gyors talajtakarás, biztonságosabb gyomirtás BactoFil® Repce_Erősebb gyökérzet a jó télállósághoz BactoFil®Kalászos_Bokrosodás már ősszel BactoFil® Kukorica_Erősített starterhatás, robbanásszerű kelés A BactoFil® talajoltás A szárbontás nagymestere Kiváló magágy - gyorsan!

Letölthető állományok:

Megrendelő adatlap

Kapcsolódó galériák: