Deutsch English Magyar
BactoFil A10 BactoFil B10 BactoFil Cell Algafix DemoFarm kísérletek - Acsád DemoFarm kísérletek - Cibakháza DemoFarm kísérletek - Hajdúböszörmény DemoFarm kísérletek - Hobol DemoFarm kísérletek - Rakamaz DemoFarm kísérletek - Szihalom DemoFarm kísérletek - Tordas DemoFarm kísérletek - Tura DemoFarm kísérletek - Zomba Symbivit KITEstrat FL+BactoFil baktériumtrágya

BactoFil® A10 kísérlet Baracs

Homokveréses kukorica sorsa

2013.11.19.Beregi Endre

2012 tavaszán Baracs község határában a 6 leveles kukoricát két alkalommal verte el a viharos szél által keletkezett homokvihar.

A 40 hektáros tábla 60%-án a kis növény kipusztulni látszott messziről, mint a képek mutatják. Ám ha közelebbről megnéztük, a közepe élve maradt, és a későbbi fotón látható, hogy milyen kukorica lett belőle.

Homokveréses Kukorica Baracs 2012.

A terület Bactofil® A 10-el volt kezelve, mely nagyban hozzájárult a növények regenerálódásához. A termés a homokvert részeken 6 t/ha, a kevésbé károsított, és jobb talajú területen 8,5 t/ha volt. 

A BactoFil® A10 hatása a homokveréses kukoricára - Baracs

Összességében nettó 6,9 t/ha volt a 40 hektár átlaga, ami 2012-ben kiváló eredménynek számított a 4–5 tonnás környékbeli eredményekhez képest.

Marketing anyagok:

BactoFil® Napraforgó_Gyors talajtakarás, biztonságosabb gyomirtás BactoFil® Repce_Erősebb gyökérzet a jó télállósághoz BactoFil®Kalászos_Bokrosodás már ősszel BactoFil® Kukorica_Erősített starterhatás, robbanásszerű kelés A BactoFil® talajoltás A szárbontás nagymestere Kiváló magágy - gyorsan!

Letölthető állományok:

Megrendelő adatlap

Kapcsolódó galériák: