Deutsch English Magyar
BactoFil A10 BactoFil B10 BactoFil Cell Algafix DemoFarm kísérletek - Acsád DemoFarm kísérletek - Cibakháza DemoFarm kísérletek - Hajdúböszörmény DemoFarm kísérletek - Hobol DemoFarm kísérletek - Rakamaz DemoFarm kísérletek - Szihalom DemoFarm kísérletek - Tordas DemoFarm kísérletek - Tura DemoFarm kísérletek - Zomba Symbivit KITEstrat FL+BactoFil baktériumtrágya

BactoFil® A10 baktériumtrágyával kezelt termőtalaj eredményei Nagydorogon

2015.09.02.AGRO.bio

A kezelt területen 3 éve használják a BactoFil baktériumtrágya technológiát. A felvétel 2015.09.01-én készült. A kukorica még mindig zöld és az ezévi rendkívüli asztályt is jól viselte.

A kezelt területen harmadik éve alkalmazzák a BactoFil® technológiát. A fővetemény elé, attól függően, hogy egyszikű vagy kétszikű kultúrát vetnek, BactoFil® A10, illetve BactoFil® B10 baktériumtrágya kerül. A tarlókezelés során minden esetben BactoFil® Cell szárbontó talajbaktérium-készítményt használnak.

A kezeletlen terület az út másik oldalán fekszik. Ugyanazt a csapadékmenyiséget kapja és ugyanaz a talajszerkezet is. A terület kezelésének technológiája ismeretlen, annyit lehet tudni, hogy biztosan nem használják a BactoFil® technológiát.

BactoFil technológiára épülő baktériumtrágyával kezelt talaj Nagydorogon

Marketing anyagok:

BactoFil® Napraforgó_Gyors talajtakarás, biztonságosabb gyomirtás BactoFil® Repce_Erősebb gyökérzet a jó télállósághoz BactoFil®Kalászos_Bokrosodás már ősszel BactoFil® Kukorica_Erősített starterhatás, robbanásszerű kelés A BactoFil® talajoltás A szárbontás nagymestere Kiváló magágy - gyorsan!

Letölthető állományok:

Megrendelő adatlap

Kapcsolódó galériák: