Deutsch English Magyar
BactoFil A10 BactoFil B10 BactoFil Cell Algafix DemoFarm kísérletek - Acsád DemoFarm kísérletek - Cibakháza DemoFarm kísérletek - Hajdúböszörmény DemoFarm kísérletek - Hobol DemoFarm kísérletek - Rakamaz DemoFarm kísérletek - Szihalom DemoFarm kísérletek - Tordas DemoFarm kísérletek - Tura DemoFarm kísérletek - Zomba Symbivit KITEstrat FL+BactoFil baktériumtrágya

Algfix lombtrágya és bór kombinációját vizsgáltuk

2016.04.20.

A hozamnövelő lehetőségeket kutatva a Komáromi Mg. Zrt -ben hibrid napraforgóban végzett kísérletekben azt is vizsgáltuk, hogy az Algafix biostimulátor hatása hogyan változik magas bórtartalmú készítmény, az AminoBór együttes alkalmazása során.

A növényi hormonok okszerű alkalmazása egyre jelentősebb szerepet tölt be az intenzív mezőgazdasági termesztésben. Az Algafix® mikrobiológiai biostimulátor lombtrágya jelentős lépésnek tekinthető a piacon, hiszen az Algafix® az egyetlen balatoni élőalgát tartalmazó biostimulátor.

A Komáromi Mg. Zrt -ben 184 hektár üzemi kontroll terület mellett 20 hektáron fele-fele arányban Pioneer 64HE118, illetve LG5492HOCL hibrid napraforgót vetettek. A kísérleti területen az állományokat Algafix® + AminoBór®kombinációval kezelték, az üzemi kontrollban másik bór készítményt alkalmaztak.

Az LG (5492HOCl) hibrid napraforgót nem jelentős különbséggel, 1 héttel később vetették a Pioneerhoz (64HE118) képest. A tányérátmérő és az olajtartalom mérési eredményei igazolták az Algafix® + AminoBór® hatását mindkét hibrid esetében.

A kísérlet részletes eredményeit itt olvashatja el.

 

Marketing anyagok:

A GYENGÉBŐL ERŐSET, A JÓBÓL MÉG JOBBAT Algafix biostimulátor lombtrágya, kiemelkedő kinetin tartalommal

Letölthető állományok:

Megrendelő adatlap

Kapcsolódó galériák:

Kapcsolódó videók: