Hírlevélre feliratkozás

Az alábbi adatlapot kitöltve Ön is fel tud iratkozni hírlevelünkre.
Kérjük, hogy nevét és e-mail címét pontosan adja meg, hogy hírlevelünket sikeresen tudjuk kézbesíteni!
A sikeres hírlevélre feliratkozáshoz az Ön által megadot e-mail címre küldünk egy e-mailt, amelyben talál egy linket. Önnek a linkre kell kattintania, és ezzel zárul a feliratkozás!
Köszönjük!

Hírleveleink

Hogyan tegyük sikeressé a tavaszi pótlásokat és telepítéseket a szőlőben és a gyümölcsösben?

Symbivit® a kertészeti kultúrákban

2015.03.31.

Hamarosan véget érnek a metszési munkálatok a szőlőben és a gyümölcsösben, és megkezdődnek az elpusztult vesszők és csemeték pótlásai. Nagyon fontos szempont, hogy a friss ültetvény minél jobb hatásfokkal eredjen meg.

EDM_Kopf

Tisztelt szőlő- és gyümölcstermesztő Partnerünk! 

Hamarosan véget érnek a metszési munkálatok a szőlőben és a gyümölcsösben, és megkezdődnek az elpusztult vesszők és csemeték pótlásai.

Nagyon fontos szempont, hogy a friss ültetvény minél jobb hatásfokkal eredjen meg, ez a sikeres termesztés egyik kulcsa! Ehhez az erős és lendületesen fejlődő gyökérzet nélkülözhetetlen.

Mi a megoldás?

A Symbivit® mikorrhiza gomba!

Megközelítőleg 300.000 növény telepítéséhez használtak eddig a gazdák Symbivit®-et, az eredés  pedig elérte a 96%-ot! Mindemellett jelentős árbevétellel számolhatunk már a második évben!

 

Hogyan működik a Symbivit®?

A Symbivit® természetes eredetű mikorrhiza gombákat tartalmaz, amely hifa-hálózata segítségével megnöveli a gyökér víz- és tápelem felvételére szolgáló felületének nagyságát.

 

A Symbivit® hatásmechanizmusát, kiszerelését, és a technológiába állítás hatására kifejtett előnyeit ide kattintva olvashatja el

A Symbivit® mikorrhiza gombákat tartalmazó készítmény különleges előnye, hogy csak egyszer kell kijutattni, a növény teljes élettartama alatt kifejti hatását!

Symbivit a szőlőben, gyümölcsösben

NÁHÁNY TERMELŐI VÉLMÉNY A SYMBIVIT®-RŐL:

 

Filó Attila, Vinea Mátra Kft.:

"A második évben a szokatlanul nagy fürtöket meghagytuk, így idén (2014) már szüreteltünk. Elmondhatom: a tőkék már a második évben gazdaságilag jelentős termést hoztak, szemben a hagyományosan telepítettekkel, melyektől a 3. évben várunk értékelhető hozamot. A teljes beszámolót és a videót itt nézheti meg.

 

Szakács Roland, MIKEF Kft. (BactoFil® tecnhológia+Symbivit®):

"Nem most kezdtünk gyümölcsössel foglalkozni,  jó pár évtizedes tapasztalat birtokában vagyunk, és az értő szem látja, hogy milyen hatalmas különbség van az elmúlt évekhez képest”. A teljes beszámolót és a videót itt nézheti meg!

 

Dobosi Dániel, Dobosi Pincészet:

Dobosi Dániel 4 éve használja a BactoFil® B10-et a teljes ültetvényében, idén pedig a Symbivitet® is beépítette a technológiába. Dobosi Dániel tapasztalatait a BactoFil® technológiáról itt olvashatja el.

 

A Symbivit® felhasználása

1. Telepítés után: a tőke két oldalán egy-egy lyuk fúrásával, a hajszálgyökerekhez kell juttatni. Dózis: 30 g/tő (2×15 g/lyukanként)

2. Telepítés előtt: az ültető gödörbe, a gyökérzet alá kell kijuttatni. Dózis: 30 g/tő.

 

A Symbivit® szuszpenzió formájában is kijuttatható. A szuszpenzió elkészítéséhez és alkalmazásához tájékozódásképpen nézze meg a Sióagárdi szőlőtelepítésen készült videónkat!

 

A részletekről érdeklődjön szaktanácsadóinktól:

Csizmarik Éva (Kelet-Magyarország), tel: +36 70 935 9892, e-mail: eva.csizmarik@agrobio.hu

 

Őszi Tibor (Nyugat-Magyarország), tel: +36 70 935 9895, e-mail: tibor.oszi@agrobio.hu

 

Kiszerelés:

A Symbivit® 10; 20 és 750 kg-os „big-bag” kiszerelésben kapható.

 

A kisüzemek számára az AGRO.bio webshop-ján található 

kiszereléseket ajánljuk.

Kapcsolódó videógalériák