AGRO.bio Demo Farm Projekt

- mezőgazdasági mikrobiológia a tények tükrében -

2017.07.05.

Az ország 14 helyén megbecsült és szakértő gazdálkodók adták nevüket és munkájukat a BactoFil család nagyüzemi körülmények közötti teszteléséhez. A vizsgálatok mellé egy kifinomult, a BactoFil termékek valós tudását megmutatni képes értékelési és statisztikai eljárás párosul.

Az AGRO.bio - többek között – azt a feladatot tűzte ki magának, hogy közelebb hozza, kézzelfoghatóbbá tegye a talajbaktériumok világát a felhasználók felé. Tudjuk, hogy a gazdálkodókat elsősorban a szántóföldi kísérleti eredmények győzik meg. Az elmúlt 3 évben kísérletek sokaságát állítottuk be és értékeltük ki, ma már jelentős mennyiségű üzemi, nagyparcellás és kisparcellás eredmény áll a rendelkezésre. Ennek a folyamatnak a lényeges eleme a 2015 ben elindított „Demo Farm Projekt”. Az ország 14 helyén megbecsült és szakértő gazdálkodók adták nevüket és munkájukat a BactoFil család nagyüzemi körülmények közötti teszteléséhez. A vizsgálatok mellé egy kifinomult, a BactoFil termékek valós tudását megmutatni képes értékelési és statisztikai eljárás párosul.

Több részes cikksorozatunkban bemutatjuk az AGRO.bio Demo Farm Projekt helyszíneit, működésének elveit, a kísérletek beállításának pontos tényezőit, elemzési módszereket és eszközöket.

- mezőgazdasági mikrobiológia a tények tükrében I. rész -

- mezőgazdasági mikrobiológia a tények tükrében II. rész  -

- mezőgazdasági mikrobiológia a tények tükrében III. rész -

Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó videógalériák